Τις διακοπές της στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Ύδρα, απολαμβάνει η Αν Χαθαγουέι, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την οικογένειά της.

*Διαβάστε εδώ: Τζένιφερ Άνιστον: Τα ''βάζει'' με τον Τζέι ντι Βανς για τις δηλώσεις που είχε κάνει για "άτεκνες κυρίες με γάτες"

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης, το 2012, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Άνταμ Σούλμαν σε μια παραμυθένια τελετή, όπως ακριβώς την ονειρευόταν.

Έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 8χρονο Τζόναθαν και τον 4χρονο Τζακ.

Η οικογένεια απολαμβάνει την ηρεμία του ελληνικού νησιού που είναι διάσημο για τη γραφικότητά του.

Ο φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» να βρίσκεται στην πολυτελή θαλαμηγό του Τζιανκάρλο Τζιαμέτι, φορώντας ένα καφέ μαγιό και να απολαμβάνει τη θάλασσα, σύμφωνα με την «Daily Mail».

"Anne Hathaway's Greek Yacht Day 🌊"


Σε ανάρτησή του στο Instagram ο συνιδρυτής του οίκου μόδας Valentino αποκάλυψε δύο στιγμιότυπα με τη Χαθαγουέι, το ένα με τον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή και το δεύτερο στην Ύδρα μαζί με την οικογένειά της και φίλους του Τζιαμέτι.


Λίγες ημέρες νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η Disney εργάζεται για τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2006 «The Devil Wears Prada» όπου πρωταγωνιστούσε μαζί με τη Μέριλ Στριπ, την Έμιλι Μπλαντ και τον Στάνλεϊ Τούτσι.

Η νέα της ταινία, το ψυχολογικό θρίλερ «Mother's Instict», με τη συμπρωταγωνίστριά της Τζέσικα Τσαστέιν προβάλλεται από σήμερα στις ελληνικές αίθουσες.

MOTHERS' INSTINCT - Official Trailer - Starring Anne Hathaway and Jessica Chastain