Σήμερα 25/7 έχει τα γενέθλιά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας! Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου γίνεται 54 χρονών και δημοσίευσε φωτογραφίες του από το παρελθόν και είναι αγνώριστος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και ανέφερε: «Και κάπως έτσι κύλησαν 54 χρόνια …-Γρήγορα -Πολύ ‼ -Όμορφα -Ναι, με πολλά ΟΜΟΡΦΑ και αυτά πρέπει να κρατάμε ‼ -Νιώθεις πως μεγάλωσες -Στην ψυχή είμαι μπέμπης ‼

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ναταλί μου (συνοδοιπόρος τα τελευταία 15 χρόνια) και στους γιους μου Οδυσσέα και Μάρκο που με κρατάνε σε τρομερή εγρήγορση».



Οι ευχές της συζύγου του, Ναταλί Κάκκαβα 

Η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές κοινές φωτογραφίες τους οι οποίες συνοδευόντουσαν από τα εξής λόγια:

«Σήμερα γιορτάζει το αγόρι μου.. Ο άντρας μου, ο πατέρας των παιδιών μου, σύντροφός μου, το στήριγμα μου, ο άνθρωπός μου.. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσένα.. Αυτό που ξέρω είναι πως σ αγαπώ κάθε μέρα και πιο πολύ… Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου.. Για πάντα μαζί…».