Η Σελίν Ντιόν δεν έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται να τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ωστόσο, ο Guardian και άλλα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης θεωρούν δεδομένη τη μεγάλη επιστροφή της σταρ στη σκηνή και όχι μόνο. Σύμφωνα με δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα, μαζί με τη Σελίν Ντιόν θα είναι και η Lady Gaga στο stage.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο καλλιτέχνιδες θα τιμήσουν τη χώρα όπου διαδραματίζεται το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο, με ένα από τα πιο εμβληματικά γαλλικά τραγούδια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Θα πουν το «La Vie en Rose» της θρυλικής Εντίθ Πιαφ.





Με αφορμή την άφιξη της τραγουδίστριας στο Παρίσι τη Δευτέρα, άρχισε να διαρρέει η είδηση ότι η Ντιόν θα πει ένα τραγούδι στην τελετή έναρξης, ύστερα από τρία χρόνια αποχής, λόγω της μάχης της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.



Μαθεύτηκε ακόμη, αυτή τη φορά κατά πληροφορίες του TMZ, ότι αν και θα πει ένα κομμάτι, θα λάβει το τεράστιο ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η  Celine Dion εθεάθη να κάνει check-in στο ξενοδοχείο Royal Monceau στο Παρίσι τη Δευτέρα και το απόγευμα της Τετάρτης (24/7) η ίδια μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook επιβεβαίωσε την παρουσία της στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι θυμάμαι ότι υπάρχει ακόμη τόση ομορφιά και χαρά για να νιώσεις στον κόσμο. Παρίσι, σ’ αγαπώ και είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψα. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους φίλους στο Λούβρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Celine Dion, συνοδεύοντάς τη από φωτογραφίες της στο διάσημο μουσείο.