Η Αλίσια Βικάντερ αποκάλυψε ότι καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της Μάικλ Φασμπέντερ.

Σε νέα συνέντευξή της στο ELLE UK, η ηθοποιός Τέιλορ Ράσελ εξήρε την 35χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, λέγοντας ότι ήταν «τόσο εντυπωσιασμένη» από τη δουλειά της Βικάντερ πάνω στη φυσική κατάστασή της στην επερχόμενη ταινία τους «Hope», ειδικά από τη στιγμή που η Βικάντερ είχε «κυριολεκτικά μόλις γεννήσει (το) δεύτερο μωρό της».

Η Σουηδή ηθοποιός Αλίσια Βικάντερ απάντησε: «Όλες οι γυναίκες έχουν τόσο διαφορετικές εμπειρίες και το να το περάσω για δεύτερη φορά ήταν σίγουρα πιο δύσκολο για μένα».

Σχετικά με την εγκυμοσύνη, η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Αλλά νομίζω ότι η προπόνηση το έκανε πιο εύκολο. Το να περνάς αυτούς τους εννέα μήνες είναι σαν μαραθώνιος, οπότε βοηθάει αν είσαι δυνατή όταν ξεκινάς. Είναι τόσο απαιτητικό σωματικά και θαυμάζω πολύ κάθε γυναίκα που το έχει κάνει».

Επίσης, η Αλίσια Βικάντερ είπε ότι είχε «γεννήσει» στην οθόνη τέσσερις φορές πριν το βιώσει στην πραγματική ζωή, και πάνω σε αυτό σχολίασε: «Η δουλειά σου είναι να υποκρίνεσαι ως ηθοποιός, αλλά κάθε φορά που έπρεπε να γεννήσω, έλεγα σε κάθε γυναίκα στο πλατό: “Λυπάμαι”. Ένιωθα τόσο απατεώνας».

Η σταρ δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το δεύτερο παιδί του ζευγαριού.

Η Αλίσια Βικάντερ και ο Φασμπέντερ καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, έναν γιο, το 2021, αφού παντρεύτηκαν το 2017.