Την καλύτερη στιγµή, ανήµερα της «εξόδου» στις σκοτεινές αίθουσες (χθες δηλαδή) της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, και ο λόγος για το «Μητρικό ένστικτο», ήρθε η Αν Χαθαγουέι στην Ελλάδα για διακοπές. Έτσι, µας κάνει και διαφήµιση στο σωστό timing και γι’ αυτό δεν µπορούµε παρά να την ευχαριστήσουµε!

Στο «κονβόι» των σταρ που φέτος έχουν προτιµήσει τη χώρα µας, για να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και νοστιµιές «α λα γκρεκ» -η επίσης πασίγνωστη χολιγουντιανή σταρ Νάταλι Πόρτµαν, η συνάδελφός της καλλονή Τζέσικα Άλµπα και το top model Ιζαµπέλα Γκουλάρτ, από τους τελευταίους celebrities που µας επισκέφτηκαν, παραµένουν στην Μύκονο-, προστίθεται η οσκαρική Αµερικανίδα σταρ. Μαζί µε την οικογένειά της, τον άντρα της, Άνταµ Σούλµαν, και τους δύο γιους τους (τα πρόσωπα των οποίων το ζευγάρι καλύπτει στα social τεχνηέντως µε γατούλες και ηλιολούλουδα), ευχαριστιέται την Ύδρα. Στην παρέα είναι και ένας λάτρης από τα παλιά του νησιού. Εννοούµε τον Ιταλό Valentino, κατά κόσµον Βαλεντίνο Γκαραβάνι, από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές µόδας όλων των εποχών, τον οποίο στα 60s-70s φιλοξενούσε στην υδραίικη υπερχλιδάτη βίλα του, µαζί µε την dame Τζόαν Κόλινς, ο αξέχαστος Αλέξανδρος Ιόλας - παρεµπιπτόντως, ο Valentino είναι φαν και της Μυκόνου.

Η Αν Χαθαγουέι χαίρεται τις βουτιές της στο Αιγαίο µακριά από αδιάκριτα µάτια

Το ζευγάρι, ο σχεδιαστής και ο συνιδρυτής του κραταιού οίκου, Tζιανκάρλο Τζαµέτι, χαίρονται τις οµορφιές του νησιού των καπεταναίων, ποστάροντας λήψεις και εν πλω, και από café-bar του νησιού. Οι δε γιοι του ζεύγους, ο 8χρονος Τζόναθαν και ο 4χρονος Τζακ έχουν ξετρελαθεί, όπως πληροφορούµαστε, από το γεγονός πως µπορούν να βολτάρουν και να χαζεύουν από ψηλά το νησί, πανοραµικά. Όµως αυτό δεν φαίνεται πως θα διαρκέσει όσο θα ήθελαν, καθώς βρίσκονται εκεί µε σκάφος: Φιλοξενούνται στη λουσάτη θαλαµηγό του Τζαµέτι, µε την Αν να χαίρεται τις βουτιές της στο Αιγαίο µακριά από αδιάκριτα µάτια. Και σκοπεύουν να κάνουν κρουαζιέρα.

Διαβάστε ακόμα: Νίκολας Γκάλιτζιν: Ο περήφανος και ωραίος ως Έλλην - Ποιος είναι ο νέος "Θεός " του σινεμά

Tip: Πρόσφατα γνωστοποιήθηκε πως η Disney δροµολογεί σίκουελ του απολαυστικού µπλοκµπάστερ του 2006 «Ο διάβολος φοράει Prada», µε τη Χαθαγουέι στον ρόλο της βοηθού της «στρυφνής» -«πολυοσκαρικής»- Μέριλ Στριπ, η οποία υποδύθηκε την editor της «Vogue».

Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή»