Το τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου με τίτλο «Νοικιάστηκε» είναι από τα πλέον αγαπημένα του κόσμου, με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει διάφορες λεπτομέρειες γι' αυτό κατά τη διάρκεια συνέντευξής της.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο podcast «Ρώτα με ό,τι θες» της Lifo η Κατερίνα Λιόλιου μεταξύ άλλων απάντησε σε πολλά ερωτήματα από τον κόσμο, με την ίδια εξηγεί ότι οι στίχοι του τραγουδιού δεν είναι κυριολεκτικοί και το «νοικιάστηκε» έχει μεταφορική έννοια.


Κατερίνα Λιόλιου - Νοικιάστηκε - Official Music Video

Υπενθυμίζεται ότι τους στίχους του τραγουδιού έγραψε η Ελένη Γιαννατσούλια και η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε ότι είναι βασισμένοι σε αληθινή ιστορία της στιχουργού.

Όσον αφορά το γεγνός ότι πολλοί ακούν λάθος τον στίχο «Κι έφτασαν Ηχούς 16 τα άστρα σου που μου ‘χες τάξει», θεωρώντας πως εννοεί «κι έφτασαν ήχους 16», μη μπορώντας να κατονοήσουν τι εννοεί η στιχουργός, η Κατερίνα Λιόλιου έσπευσε να εξηγήσει ότι το «Ηχούς 16» είναι διεύθυνση και μάλιστα αποτελεί τη διεύθυνση της αληθινής ιστορίας, στην οποία βασίζονται οι στίχοι της Ελένης Γιανντσούλια.

Παρολ' αυτά, δεν μπορούμε να ξέρουμε σε ποια γειτονιά αναφέρεται η στιχουργός, καθώς δρόμους με το όνομα «Ηχούς» συναντάμε στο Παλαιό Φάληρο, στο Γαλάτσι αλλά και στην Αρτέμιδα. Μόνο η Ελένη Γιαννατσούλια γνωρίζει σε ποια περιοχή αναφέρεται...