Η Ζιζέλ Μπoύντχεν δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα που ο πρώην σύζυγό της, Τομ Μπρέιντι, βγαίνει με το μοντέλο του «Sports Illustrated», Μπρούκς Ναντίρ, μετά το διαζύγιό τους.

Εν μέσω φημών ότι ο Τομ Μπρέιντι βγαίνει με την 27χρονη σεξοβόμβα, η Ζιζέλ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της.

gisele6

Ωστόσο, πηγές δήλωσαν στο «UsWeekly» ότι ο Μπρέιντι και η Ναντίρ είναι απλώς γνωστοί και δεν βρίσκονται σε σχέση.

gisele4_3

Η Ζιζέλ, η οποία χώρισε με τον Τομ Μπρέιντι στα τέλη του 2022, μετά από 13 χρόνια γάμου, φαίνεται να κάνει την μπαλαρίνα σε μια πανέμορφη παραλία που βρίσκεται για διακοπές μαζί με τα παιδιά της.

brooks

Η Ζιζέλ είναι σε σχέση με τον εκπαιδευτή ζίου-ζίτσου, Γιοακίμ Βαλέντε, από τον Ιούνιο του 2023. Το ζευγάρι, που ήταν φίλοι για χρόνια, πριν τα πράγματα γίνουν ρομαντικά μεταξύ τους, έχει επιλέξει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Μετά τον χωρισμό τους, ο Μπρέιντι έχει συνδεθεί ρομαντικά με πολλές γυναίκες, μεταξύ των οποίων, η Irina Shayk και η Kim Kardashian. Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, έχει εντοπιστεί πολλές φορές με τη Brooks Nadir.