Για την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή μίλησε στην εκπομπή των «Rainbow Mermaids» στο YouTube ο Γιώργος Καραμίχος.

*Διαβάστε εδώ: Νατάσα Θεοδωρίδου: Μας δείχνει τη μητέρα της και το πατρικό της στη Θεσσαλονίκη - ''Υπάρχει πιο ωραίο φαγητό από της μαμάς, όχι''

Αρχικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα εφηβικά του χρόνια: «Στη Β’ Λυκείου είχα πάει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια, στο τμήμα Σύγχρονου Χορού, με τη Σοφία την Αντωνιάδου, τη δασκάλα μου τότε. Ήμασταν μόνο δύο αγόρια τότε, εγώ και ο αδελφός της Σοφίας. Μετά έφυγε κι αυτός και έμεινα μόνος. Κάποια στιγμή πριν κάνουμε τη μεγάλη εκδήλωση στο τέλος της χρονιάς, το ανακοίνωσα στους γονείς μου και δεν πήγε καθόλου καλά αυτό. Δεν εμφανίστηκα ποτέ στη γιορτή».


«Στα 49 μου είχα τη δεύτερη πιο μεγάλη εγχείρηση»

«Στα 25 μου έκανα την πρώτη μου σοβαρή επέμβαση, ήταν στη μέση μου, και μου άλλαξε εντελώς τη ζωή. Και στα 49 μου είχα τη δεύτερη πιο μεγάλη εγχείρηση, πέρσι που αφαίρεσα τον καρκίνο του πνεύμονα», ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος, αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας που πέρασε πρόσφατα.

«Στα 50 μηδένισα το κοντέρ και ξεκίνησα» - 20 ft.Γιώργος Καραμίχος | Rainbow Mermaids