Αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της νέας γενιάς αλλά και μια φιλόδοξη hit maker με αρκετά τραγούδια στο ενεργητικό της.

Ο λόγος για την Evangelia που μέσω του παραγωγού της έκανε γνωστό πως διεκδικεί τη θέση της εκπροσώπου της Ελλάδας στην επόμενη Eurovision, τον Μάιο του 2025 στην Ελβετία.

Αυτή είναι η πρώτη star που διεκδικεί επίσημα την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2025 Golden Records / Minos EMI, a Universal Music Company
Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Mike Stathakis από την Golden Records στο Instagram, έγινε γνωστό πως η Evangelia προετοιμάζεται και επίσημα για να υποβάλει τη δική της πρόταση στην ΕΡΤ για την Eurovision 2025. "Xωρίς κανείς να καταλάβει κάτι, έστησα ένα Song Camp στα νησιά Τερκς και Κέικος στην Καραϊβική. Μαζί με τον Stolar και άλλους συνθέτες, νικητές Grammy και παραγωγούς για την Evangelia και την Eurovision 2025. Καλή επιτυχία σε όλους όσους θα υποβάλουν τραγούδια!” έγραφε το συνοδευτικό μήνυμα.

Η Evangelia αυτό τον καιρό βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο της πορείας της, αφού πριν λίγο καιρό εντάχθηκε στο δυναμικό της Golden Records και της Minos EMI, a Universal Music Company. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζει την τύχη της για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον διαγωνισμό της Εurovision, αφού το 2022 είχε καταθέσει το κομμάτι "Onira" για την Ελλάδα και το "Aphrodite” για την Κύπρο. Ακόμα, το "Pali” ήταν επίσης ανάμεσα στα τραγούδια που έλαβε η ΕΡΤ, που μπορεί να μην πήγε στη Eurovision αλλά έγινε ένα τεράστιο ραδιοφωνικό hit.

Μάλιστα, ανάμεσα στην ομάδα που αναφέρεται στο song writing camp στην Καραϊβική βρίσκεται και ο Stolar, o oποίος ήταν και ένας εκ των δημιουργών από τη φετινή μας συμμετοχή "Zari” με την Μαρίνα Σάττι ενώ έχει συνεργαστεί με διεθνείς καλλιτέχνες όπως η Selena Gomez και η Demi Lovato, αλλά και Έλληνες όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα.

O Mike Stathakis, αξίζει να σημειωθεί πως, είναι ο άνθρωπος πίσω από τα περισσότερα ταχύτατα ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, όπως η Μαρίνα Σάττι, η Αναστασία και η Άσπα.

evangelia