Ήταν ένα από τα σχήματα που συζητήθηκαν όσο λίγα την προηγούμενη σεζόν. Από τα τραπέζια και τους καναπέδες του «NOX», κάθε Τετάρτη βράδυ, πέρασε όλη η «αφρόκρεμα» της κοσμικής Αθήνας.

Συμπεριλαμβανομένων «ηχηρών ονομάτων» της ναυτιλίας, του επιχειρείν, του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας, της λεγόμενης έντεχνης μουσικής βιομηχανίας, πρόσωπα που δύσκολα συναντά κανείς όχι μόνο στα νυχτερινά κέντρα, αλλά γενικότερα σε βραδινές εξόδους. Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα, η παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που απόλαυσε τη Μαρινέλλα στο «NOX» συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα.

Ήταν στις 10 Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 22.00, όταν το ζευγάρι με απόλυτη διακριτικότητα επισκέφθηκε το καλαίσθητο νυχτερινό κέντρο και εν συνεχεία συνάντησε και την τελευταία μεγάλη Ελληνίδα σταρ στο καμαρίνι της, για μια σύντομη συνομιλία.

Το σχήμα συνεχίζει και την επόμενη σεζόν, με το βασικό του πυρήνα να μένει ως έχει, αλλά και με «ενισχύσεις», που είναι σίγουρο πως θα συγκινήσουν το αθηναϊκό κοινό. Κάθε Τετάρτη, στο «NOX», η Μαρινέλλα θα έχει στο πλευρό της την ταλαντούχα Μπέττυ Μαγγίρα που, εκτός από εξαιρετική παρουσιάστρια, είναι και φοβερή perfomer, ενώ ο Στέλιος Διονυσίου με την αυθεντική λαϊκή φωνή του θα ερμηνεύσει για μία ακόμη σεζόν παλιές αλλά και νεότερες επιτυχίες.

Δύο ιδιαίτερα αγαπητά γυναικεία ονόματα προστίθενται στο σχήμα: Το πρώτο είναι εκείνο της ηθοποιού Κατερίνας Παπουτσάκη. Είναι γνωστό πως η δημοφιλής πρωταγωνίστρια είναι και τραγουδίστρια και κατά καιρούς πραγματοποιεί εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές. Το δεύτερο όνομα-έκπληξη είναι αυτό της Έλενας Παπαρίζου, που θα έχει και αυτή ξεχωριστό ρόλο στο πρόγραμμα, ερμηνεύοντας μεγάλες δικές της επιτυχίες, αλλά και τραγούδια διεθνούς ρεπερτορίου.

Πρόκειται για ένα all star σχήμα, το οποίο αναμένεται να γίνει sold out. Για το λόγο αυτόν, το επιχειρηματικό σχήμα Μαροσούλη – Κοταρίδη σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο, εκτός από τις Τετάρτες, το πρόγραμμα να παρουσιάζεται μία ακόμη φορά την εβδομάδα, χωρίς ακόμη να έχει οριστικοποιηθεί η μέρα. Άλλωστε, το νυχτερινό κέντρο θα υποδεχτεί τις Παρασκευές και τα Σάββατα την εκ νέου μουσική συνεργασία του Αντώνη Ρέμου με τη Δέσποινα Βανδή.