Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης θέλησαν να μεταβούν στο Παρίσι προκειμένου να ζήσουν από κοντά τη μαγεία της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ωστόσο το αποτέλεσμα τους απογοήτευσε και τους εξόργισε. Μάλιστα το ζευγάρι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσα από τα social media.

«Το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων», έγραψε αρχικά η Μαρίνα Βερνίκου για να συμπληρώσει λίγο αργότερα: «Ό,τι πιο απογοητευτικό έχω βιώσει. Εκτός από τις ομάδες που είδαμε να περνάνε μπροστά μας, όλο το υπόλοιπο το έβλεπες από οθόνες. Κανείς δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να βρέξει; Είχαμε πάρει ομπρέλες τις οποίες μας κράτησαν στην είσοδο. Έβρεχε καθ’ όλη τη διάρκεια των τεσσάρων ωρών ασταμάτητα… και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν έγινε απολύτως τίποτα εντυπωσιακό».

v2
v3

Ο Μίλτος Καμπουρίδης, από την πλευρά του, ανέφερε: «Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 ήταν καταστροφή για όλους εμάς που παρευρεθήκαμε. Ισχυρή βροχή επέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, και δεν υπήρχε τίποτα να δούμε μετά το πέρασμα των πλοιαρίων που μετέφεραν τις εθνικές ομάδες. Ήταν ένας πανάκριβος τρόπος να δεις ένα μέτριο σόου σε μια οθόνη, ενώ γίνεσαι μούσκεμα. Οι διοργανωτές θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για αυτή την αποτυχία και να επιστρέψουν την τιμή του εισιτηρίου σε όλους τους παρευρισκόμενους».

k1