Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και Βύρων Βασιλειάδης έχουν σήμερα επέτειο γάμου. Κλείνουν τέσσερα χρόνια γάμου και σήμερα δεν είναι απλά ένα ερωτευμένο ζευγάρι αλλά και γονείς. Ο  ερχομός του γιου τους Νίκου άλλαξε όλη τη ζωή τους αλλά όχι και τον έρωτά τους που τον ενδυνάμωσε και έδωσε και στους δύο την χαρά και την δύναμη να φτιάξουν την δική τους οικογένεια.

Σήμερα που είναι η επέτειος του γάμου τους η Εριέττα έκανε ένα ποστ αγάπης για τον άντρα της και την κοινή ζωή τους που συγκινεί.

 «28.07.20

Τέσσερα χρόνια γάμου. Χαρές, λύπες, δυσκολίες και μια αγάπη που τα ξεπερνάει όλα. Ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει όσο κανείς, μου έχει φερθεί σαν πραγματική πριγκίπισσα και έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξή μου.

Μετράω πολλές ευλογίες στα σχεδόν 31 μου χρόνια, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με τον δικό σου ερχομό στην ζωή μου. Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα σε ευγνωμονώ για όλες τις στιγμές που μου έχεις χαρίσει και συνεχίζεις να μου χαρίζεις. Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια και αισθάνομαι τυχερή που αποφάσισες να μοιραστείς το ταξίδι αυτό μαζί μου».