Με μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της που ανήρτησε στα social media της, η Εριέττα Κούρκουλου γιόρτασε την επέτειο γάμου της με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

*Διαβάστε εδώ: Εριέττα Κούρκουλου: Το συγκινητικό ποστ αγάπης για την επέτειο γάμου της - “Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου”

«Τέσσερα χρόνια γάμου. Χαρές, λύπες, δυσκολίες και μια αγάπη που τα ξεπερνάει όλα. Ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει όσο κανείς, μου έχει φερθεί σαν πραγματική πριγκίπισσα και έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξή μου. Μετράω πολλές ευλογίες στα σχεδόν 31 μου χρόνια, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με τον δικό σου ερχομό στην ζωή μου πριν από περίπου 7 χρόνια», έγραψε, μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.


Λίγες ώρες μετά και η Εριέττα Κούρκουλου, ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε, έλαβε και ένα επικριτικό σχόλιο για τη φωτογραφία με τα βεγγαλικά στον γάμο της.

«Η φωτογραφία κάτω δεξιά με τα βεγγαλικά δεν συνάδει με αυτό που δείχνετε τόσο καιρό. Πως δηλαδή σέβεστε τις ζωές των ζώων. Πεθαίνουν πολλά ζώα από τον θόρυβο των βεγγαλικών. Ελπίζω να σταματήσει αυτό κάποια στιγμή. Να ζήσετε να χαίρεστε την οικογένειά σας. Και μπράβο γενικά για το προφίλ σας», έγραφε το μήνυμα που έλαβε.


Η απάντηση της Εριέττας Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου σχολίασε πως περίμενε να λάβει ένα τέτοιο μήνυμα, στο οποίο απάντησε: «Καλησπέρα, τα βεγγαλικά του γάμο μας ήταν αθόρυβα. Αλίμονο αν κάναμε εμείς τέτοιο λάθος».

apantisi_eriettas_kourkoulou