Η Τζένιφερ Λόπεζ εξέφρασε την αγάπη της για τα παιδιά της, καθώς η κατάσταση του γάμου της με τον Μπεν Άφλεκ παραμένει στον αέρα.

Η τραγουδίστρια, Τζένιφερ Λόπεζ , η οποία γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της την περασμένη εβδομάδα χωρίς τον ηθοποιό, κατέφυγε στο Instagram το βράδυ της Κυριακής για να κάνει μια νέα ανάρτηση με τα δύο παιδιά της. Μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα με τους 251 εκατομμύρια ακολούθους της, στα οποία φαίνεται να ποζάρει με τα 16χρονα δίδυμα Μαξ και Έμμε, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι. «Όλη μου η καρδιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.


Δείτε την ανάρτηση






 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)


Η ανάρτηση ήρθε λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της τραγουδίστριας του «Love Don't Cost a Thing» στη Νέα Υόρκη, αφού πέρασε μερικές εβδομάδες στα Χάμπτονς.

Εντωμεταξύ, ο Άφλεκ παρέμεινε στο Λος Άντζελες όλο αυτό το διάστημα - με αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι εικασίες σχετικά με τα προβλήματα γάμου του ζευγαριού.

Επιπλέον, ο ηθοποιός φέρεται να αγόρασε ένα νέο σπίτι. Σύμφωνα με το TMZ, αγόρασε πρόσφατα μια έπαυλη αξίας 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στη γειτονιά Pacific Palisades του Λος Άντζελες, καθώς το κοινό σπίτι του με τη Λόπεζ εξακολουθεί να βρίσκεται προς πώληση.