Η Μαίρη Βυτινάρος κατάγεται από ελληνοϊταλική οικογένεια. Γεννήθηκε στην Αθήνα και εγκατέλειψε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο στα Οικονομικά για να ασχοληθεί με το modeling και τη φωτογραφία μόδας.

Ήθελε να γίνει και επαγγελματίας τενίστρια, αλλά το μεγαλύτερο όνειρό της είναι να περπατήσει κάποια στιγμή και εκείνη σε ένα από τα catwalks της Victoria's Secret.

Της αρέσει να γυμνάζεται και πλέον έχει κολλήσει με το pilates. Ετοιμάζει κάτι επιχειρηματικό, απλώς ακόμη δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες, είναι έκπληξη.

Μιλώντας στο «Secret», εξομολογείται πως ως έφηβη ήταν nerd και είχε δεχτεί bullying στο σχολείο για το ύψος και την εμφάνισή της. «Ήμουν σε ηλικία 14 ετών και είχα ύψος 1,80. Αυτό μου δημιούργησε πρόβλημα», το οποίο αργότερα ξεπέρασε. Τώρα έχει ύψος 1,85 και όταν ξεκίνησε στα 17 της το modeling, είχε ήδη διαμορφώσει τον χαρακτήρα της, όπως αναφέρει.


Αγαπά την ελληνική κουζίνα και είναι «χορτασμένη» από νόστιμα φαγητά. Λατρεύει τις μπάμιες. «Αγαπημένο μου ελληνικό φαγητό είναι οι μπάμιες, ειδικά όπως τις έφτιαχνε η γιαγιά μου. Όπως και άλλα ελληνικά φαγητά που έτρωγα από μικρή», λέει η Μαίρη Βυτινάρος, για να συμπληρώσει γελώντας: «Αν δεν έτρωγα το φαγητό μου, η γιαγιά μου θα με σκότωνε».


Έκανε glow-up μετά την εφηβεία της και ασχολήθηκε ενεργά με το modeling. Έλαβε μέρος στα καλλιστεία και για λίγες ψήφους δεν βγήκε Miss Australia. Αυτά λίγο-πολύ είναι γνωστά. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι η επιθυμία της να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει, «δεν έχω βρει κάποιον που να ταιριάζει στα γούστα μου. Με φλερτάρουν, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω». Εξάλλου, είχε μια σχέση παλαιότερα, που κράτησε έξι χρόνια και πήγαινε για γάμο, «όμως τελευταία στιγμή καταλάβαμε ότι θέλαμε άλλα πράγματα στη ζωή».