Παρά την αλαβάστρινη εµφάνιση, αλλά και πολλές φορές την πρωτοκαθεδρία στην πρωινή έως και τη µεσηµεριανή τηλεοπτική ζώνη, οι τελευταίες σεζόν ήταν δύσκολες για την Κατερίνα Καινούργιου. Η πασίγνωστη παρουσιάστρια µπορεί να απολαµβάνει κατά καιρούς τη µοναξιά της κορυφής, απεχθάνεται όµως την προσωπική της µοναξιά. Και µπορεί κατά διαστήµατα να υπήρξαν εκλάµψεις ελπίδας για λίγη προσωπική ευτυχία, αλλά η απογοήτευση διαδεχόταν η µία την άλλη.

Η ίδια δεν δίστασε πολλάκις να τσακίσει το προσωπείο της «λευκής βασίλισσας» της TV, εκφράζοντας δηµοσίως, µεταξύ σοβαρού και αστείου, την αδηµονία της να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, περισσότερο από καθετί. Ενα βήµα όµως τη φορά. Και φαίνεται πως το φετινό καλοκαίρι ή, τουλάχιστον, από το τέλος της περασµένης άνοιξης ένα χαρµόσυνο νέο ήρθε στην πόρτα του κρυστάλλινου τηλεοπτικού παλατιού της. Η instagramική KatKen δεν είναι πλέον µόνη της και, παρά την παραµυθένια ψευδαίσθηση που την περιβάλλει, ο καλός της δεν έρχεται σαν τετριµµένος… αλογατάρης. Πρόκειται για έναν νέο, αλλά και σοβαρό επιχειρηµατία, που µε προσεκτικές κινήσεις χτίζει το όνοµά του στην καρδιά των γεγονότων, το Κολωνάκι της Αθήνας. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κουτσουµπή.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει ερωτευμένη αγκαλιά με τον σύντροφό της - Δημοσίευσε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία

Οι business είναι στο αίµα του 35χρονου επιχειρηµατία. Με αρρενωπό και αθλητικό physique, επιβάλλει την παρουσία του στον χώρο, ενώ στο πλαίσιο δικτύωσης στο Κολωνάκι λένε πως βρίσκεται κάτω απ’ όποια πέτρα κι αν σηκώσεις. Με τέσσερα καταστήµατα κάτω από την επιρροή του, µπαρ, προσιτά, αλλά σικ εστιατόρια, καθώς και εκλεπτυσµένα wine µπαρ, υφαίνει τον ιστό του πέριξ και πίσω από τη Βουλή, πίσω από την εντυπωσιακή παράταξη των πρεσβειών στη Βασιλίσσης Σοφίας. Οι φήµες λένε πως το άνοιγµά του στην Αθήνα σαφώς και δεν θα σταµατήσει εκεί. Ο Παναγιώτης Κουτσουµπής είναι ένας άνδρας στην ακµή του, που δηµιουργήθηκε για να δηµιουργεί, αλλά και να πρωτοπορεί. Φτιάχνοντας το δικό του βασίλειο, τι καλύτερο από το να το στολίσει µε µια βασίλισσα;

''Άγκυρα'' στην Πάρο

Καλή η Αθήνα, αλλά φαίνεται πως ο Παναγιώτης Κουτσουµπής έχει µια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του για την Πάρο. Εµπνευσµένος ίσως από τα ταξίδια του στην Ιταλία, έκανε το άνοιγµά του στο νησί, «παίζοντας» µε την ιταλική κουζίνα. Το «Isola», σε ειδυλλιακό χώρο στην Αλυκή, κερδίζει αργά και σταθερά τις καρδιές των επισκεπτών. Το «Νησί», όπως µεταφράζεται η επωνυµία του καταστήµατος, είναι και ενδεικτικό για το αίµα που ρέει στις φλέβες του 35χρονου. Ο ίδιος, άλλωστε, έχει ιδιαίτερες σχέσεις µε το υγρό στοιχείο, µιας και η οικογένειά του κρατάει από την Αίγινα. Εκεί, και συγκεκριµένα στον Αγιο Νεκτάριο, Παναγιώτης και Κατερίνα εθεάθησαν για πρώτη φορά µαζί.

Οταν, δε, οι υποχρεώσεις της Κατερίνας άρχισαν να ελαφραίνουν, ξεκίνησε και το… τουρ. Ενα µικρό, ροµαντικό ταξίδι στη Γαλλία, και δη στο Παρίσι, άρχισε να φουντώνει τον έρωτά τους. Η πρώτη, όµως, ανοικτή επιβεβαίωση ήρθε και από τους δύο στην Πάρο. Εκεί όπου βρίσκονται εδώ και λίγες ηµέρες, αναρτώντας µάλιστα κοινή φωτογραφία τους. Το γλυκό «έδεσε». Βεβαίως, υπάρχουν και… µάρτυρες, όπως η φίλη της Κατερίνας Χριστίνα Στεφανίδη.

Ο 35χρονος επιχειρηματίας δημιουργεί και πρωτοπορεί. Φτιάχνοντας το δικό του βασίλειο, τι καλύτερο από το να το στολίσει με μια βασίλισσα

Ο 35χρονος, πάντως, φαίνεται να κρατά και το τιµόνι στη σχέση, µεταχειριζόµενος µε διακριτικότητα και τρυφερότητα την ευαίσθητη Κατερίνα. Κρατά την µπαγκέτα και το τέµπο, προσπαθώντας να της δείξει πως η σχέση τους είναι γι’ αυτούς και όχι για το κοινό. Με απόλυτη διακριτικότητα, όπως άλλωστε συνήθιζε στο κατά µόνας παρελθόν του, της προσφέρει ουσιώδεις πινελιές στον… ιντερνετικό ενθουσιασµό της. «Με εσένα είναι διαφορετικά», είχε γράψει θαρραλέα η KatKen σε ανάρτηση του 35χρονου από το Παρίσι. Σαφώς και ο Παναγιώτης δεν την «κρέµασε» και της απάντησε τρυφερά στη… γλώσσα των… emoji.

Μακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, µέσα στην αναγκαία ανάπαυλα του καλοκαιριού, είναι αναµφίβολα οι καλύτερες συνθήκες για να ανθήσει το ζευγάρι. Αλλωστε, η Κατερίνα φαίνεται πως µένει µακριά πλέον από τις όχι και τόσο καλές παρέες που είχε στο παρελθόν. Και, παρά την υπερέκθεση του συναισθηµατικού της κόσµου, µοιάζει πλέον να είναι πιο ισορροπηµένη. Ισως το άγγιγµα του Παναγιώτη Κουτσουµπή να ήταν εκείνο που έλειπε για να ισοσκελιστεί η επαγγελµατική µε την προσωπική επιτυχία. Οπωσδήποτε είναι ακόµη πολύ νωρίς για να προβλέψει κανείς το οτιδήποτε, µιας και το καλοκαίρι κάποτε θα τελειώσει. Και η µεγάλη δοκιµασία θα έρθει, όταν η νέα, αδυσώπητη τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσει.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά»