Τα μεγαλεπήβολα σχέδια της Μέγκαν Μαρκλ ήταν αυτά που όπως φαίνεται, την έκαναν να «φάει πόρτα» από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Όπως αναφέρει η βρετανική Εxpress, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, μπορεί να έζησε για λίγο στο Frogmore Cottage μετά τον γάμο τους το 2018, ωστόσο, είχε βάλει στο μάτι κάτι μεγαλύτερο, που ήρθε κόντρα στα θέλω της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ και γι' αυτό εκείνη είπε το μεγάλο «όχι».

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είχαν λάβει το Frogmore Cottage ως γαμήλιο δώρο από την Βασίλισσα, το οποίο, σύμφωνα με όσα λέγονται, ήταν το αγαπημένο σπίτι της μέσα στο κτήμα του Ουίνδσορ.

Το Frogmore Cottage διέθετε πέντε υπνοδωμάτια και του έγινε ανακαίνιση αξίας 2,4 εκατομμυρίων λιρών, ωστόσο σύμφωνα με τους Times, ο Χάρι και η Μέγκαν ήλπιζαν ότι θα ζούσαν στο κάστρο του Ουίνδσορ και πιστεύεται ότι «ζήτησαν από την [αείμνηστη] βασίλισσα αν θα μπορούσαν να διατεθούν κατοικίες μετά τον γάμο τους».

Η Ελισάβετ φέρεται να απέρριψε γρήγορα το αίτημά τους αυτό και «ευγενικά αλλά σταθερά πρότεινε» να ζήσουν στο Frogmore Cottage αντ' αυτού.