Η Κατερίνα Λάσπα δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο απεικονίζεται με μπικίνι στην αμμουδιά και δεν θα μπορούσε να μην παρατηρήσει κανείς το γυμνασμένο της σώμα.

Έχει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα σώματα και όπως είναι λογικό δεν χρειάζεται καμία επεξεργασία στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μαγιό.


Η ίδια ακολουθεί ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και έχει βρει διάφορους τρόπους για να γυμνάζεται. Προσέχει το σώμα της και ασχολείται αρκετά με αυτό και τρανή απόδειξη οι φωτογραφίες της με μπικίνι χωρίς ρετούς και περιττά φίλτρα.


Κατερίνα Λάσπα: Είμαι πολύ προσεκτική με το φαγητό

«Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα γυμνασμένα και όχι τα "τούμπανα". Είμαι πολύ προσεκτική με το φαγητό, ενώ μπορώ να μείνω νηστική για να φάω γλυκό. Φροντίζω να προσέχω τουλάχιστον την ποσότητα και τη συχνότητα», εξομολογήθηκε σε παλαιότερη συνέντευξή της. «Λατρεύω το γαλακτομπούρεκο αλλά "σβήνω" τη λαχτάρα μου και με ένα παγωτάκι ή με δυο κουταλάκια γλυκό του κουταλιού χωρίς πολύ σιρόπι», έχει αποκαλύψει στη συνέχεια η Κατερίνα Λάσπα.


«Αν πάρω κανα δυο κιλά γίνομαι έξαλλη, γι’ αυτό γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά. Έχασα τη φόρμα μου όταν σταμάτησα την κολύμβηση, μετά από 12 χρόνια σκληρών προπονήσεων για πρωταθλητισμό. Δούλευα πολύ στη συνέχεια χωρίς να κάνω καμία συντήρηση. Το 2002 όμως αναδιοργανώθηκα γιατί δεν είχα συνηθίσει να βλέπω το σώμα μου αγύμναστο. Και σε μια σεζόν πέτυχα να έχω καλύτερο κορμί κι από πριν. Αυτό το αποτέλεσμα συντηρώ με σύστημα», σημείωσε η Κατερίνα Λάσπα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: