Η Πάρις Χίλτον, αν και απασχολημένη με την προετοιμασία του νέου της άλμπουμ, βρήκε χρόνο να απολαύσει τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της. Η διάσημη κληρονόμος περνάει ξέγνοιαστες στιγμές σε ένα πολυτελές γιοτ, μακριά από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η Χίλτον επιδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της φορώντας ένα κίτρινο στρινγκ μπικίνι, τονίζοντας την κομψότητά της και τη φυσική της ομορφιά. Το γιοτ στο οποίο απολαμβάνει τις διακοπές της είναι τεράστιο, προσφέροντας άνεση και πολυτέλεια.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Για να ολοκληρώσει την καλοκαιρινή της εμφάνιση, η Χίλτον επέλεξε ένα ζευγάρι πράσινα γυαλιά ηλίου από τη δεκαετία του '90, προσθέτοντας μια ρετρό πινελιά στο στυλ της. Επιπλέον, φόρεσε μια μπαντάνα γύρω από το κεφάλι της, που ταιριάζει απόλυτα με το υπόλοιπο σύνολο.

paris2_11
paris3_3
paris4_1

Επίσης, η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες της και βίντεο που τη δείχνουν να περνάει χρόνο με τα παιδιά της, τον γιο της Phoenix Barron, 18 μηνών, και την οκτώ μηνών κόρη της, London Marilyn. Η περήφανη μητέρα συμπεριέλαβε, επίσης, ένα χαριτωμένο βίντεο με τη μικρή London καθώς έπαιζαν κρυφτό. Η Πάρις είναι παντρεμένη από το 2021με τον Carter Reum.

paris6_0