Την ερωτική διάθεση στη Μύκονο δεν ανεβάζουν μόνο τα «καυτά» γυναικεία μπικίνι, αλλά και η παρουσία γοητευτικών αρσενικών.

Η πιο πρόσφατη άφιξη είναι αυτή του Michele Morrone. Ο Ιταλός ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «365 ημέρες» του Netflix, καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV σε βραδινή έξοδό του στο μπαρ «Aroma» μαζί με τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη.

Στη θέα του Μικέλε Μορόνε, ο οποίος θεωρείται «σύμβολο του σεξ», προκλήθηκαν λιποθυμικά επεισόδια στον γυναικείο πληθυσμό, αλλά το δροσερό αεράκι του νησιού έδωσε ανάσα στα κορίτσια που τον παρακολουθούσαν μαγεμένα.

Αφού ήπιε το ποτό του και κάπνισε το τσιγαράκι του, ο 33χρονος σταρ με τη συνοδεία σωματοφύλακα συνέχισε τη βόλτα του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δείτε ακόμη - Μικέλε Μορόνε: Η ανάρτηση μετά την εμφάνισή του στα "MadWalk" - "Ευχαριστώ Αθήνα για την αγάπη σου" (Φωτό - Βίντεο)


Να σημειώσουμε πως εκτός από ηθοποιός ο Μικέλε Μορόνε είναι και τραγουδιστής. Έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο μουσικά άλμπουμ, το «Dark Room» το 2020 και το «Double» το 2023, και τον χειμώνα που μας πέρασε ο Ιταλός σταρ ανέβηκε στη σκηνή του Madwalk και τραγούδησε τις τελευταίες επιτυχίες του. Επιπλέον, είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα και παίζει πιάνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: