Καλεσμένος στο διαδικτυακό κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube βρέθηκε ο Κώστας Λεφάκης.


Ο γνωστός αστρολόγος έκανε τις δικές του προβλέψεις για το επόμενο διάστημα που αφορούν στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, ενώ δέχθηκε και μία ερώτηση για την αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 μετά από 33 ολόκληρα χρόνια.

«Οι εκπρόσωποι της αστρολογίας δεν είναι πάντα τόσο ικανοί να προβλέψουν, η αστρολογία μπορεί. Πάντα ήταν αμφισβητούμενη (επιστήμη) κατά περιόδους ήταν δημοφιλής και κατά περιόδους όχι. Εγώ το ’23 έκλεισα 50 χρόνια. Όταν πρωτοπαρουσιάστηκα στην ΕΡΤ στα «Κυριακάτικα» με ρουμπρίκα «Πρόβλεψη», έγινε… σεισμός», είπε αρχικά ο Κώστας Λεφάκης.


«Η Πατέρα, κάποια στιγμή, λογικό είναι να αποσυρθεί. Είναι μία γυναίκα που έγραψε ιστορία, τόσα χρόνια από το ’91 μέχρι σήμερα. Ο κύκλος μεγάλωσε, έκλεισε, εξελίσσονται νέοι άνθρωποι. Μπορεί να έρθει μία εποχή που να μη θέλουν για κάποιο διάστημα αστρολογία. Και δεν είναι ότι δεν θέλουν την αστρολογία αλλά την εκπρόσωπο της αστρολογίας. Ίσως θέλουν έναν νεότερο άνθρωπο, μία νεότερη κοπέλα», σχολιάζει ο γνωστός αστρολόγος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του απηύθυνε η Νάνσυ Παραδεισανού. «Εγώ νομίζω ότι οι μεγάλες κυρίες καλό είναι να αποσυρθούν, όπως αποσύρθηκα κι εγώ και δεν εμφανίζομαι πια στην τηλεόραση. Ενδεχομένως κάποιοι να μη θέλουν την παρουσίαση μου στην πρωινή τηλεόραση, γιατί η πρωινή τηλεόραση είναι κυρίως ψυχαγωγική κι εγώ λέω αλήθειες», κατέληξε στο σχόλιό του ο Κώστας Λεφάκης.