Στο Νησί των Ανέμων βρέθηκε ο Τράβις Σκοτ (Travis Scott) δίνοντας το «παρών» ως κεντρικός καλεσμένος σε ένα πάρτι σε διάσημο beach bar-restaurant. Ο ράπερ παρέδωσε ένα φαντασμαγορικό σόου για μόλις είκοσι λεπτά.

Το φημισμένο μαγαζί της Μυκόνου γέμισε από χιλιάδες άτομα, τα οποία θέλησαν να δουν από κοντά τον 33χρονο καλλιτέχνη σε μία μοναδική εμφάνιση. Το βράδυ της Πέμπτης, ο Τράβις Σκοτ έβαλε «φωτιά» στο «SantAnna». Ο Αμερικανός καλλιτέχνης ξεσήκωσε το πλήθος σε ένα πάρτι που τα είχε όλα. Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, πολύ κόσμο και χορεύτριες που λικνίζονταν μπροστά από τη σκηνή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mykonoslive.tv, ο Σκοτ έλαβε γι’ αυτή την ολιγόλεπτη εμφάνιση το αστρονομικό ποσό των 500.000 ευρώ. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει μερικά στιγμιότυπα από την εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο διάσημος ράπερ, όπως όλα δείχνουν, έχει αγαπήσει την Ελλάδα και τα νησιά της, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει έρθει τουλάχιστον δύο φορές για διακοπές στη χώρα.

Ο Τράβις Σκοτ απασχολεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια τα διεθνή ΜΜΕ, καθώς είναι ο πρώην σύντροφος της δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και διάσημης τηλεοπτικής περσόνας Κάιλι Τζένερ, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.