Ίσως ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια της ζωής της διανύει η ηθοποιός, Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία βρίσκεται σε διακοπές με τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή, και τον μικρό γιο της, Δημήτρη, που υιοθέτησε πριν από μερικές εβδομάδες.

Το ζευγάρι έξι χρόνια μετά τον γάμο τους υιοθέτησε τον μικρό Δημήτρη από τον Αφρική, με την Ελισάβετ Μουτάφη να επιβεβαιώνει τα ευχάριστα μέσα από μία φωτογραφία στο Instagram.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία έδειχνε το νέο μέλος της οικογένειάς της, τον Δημήτρη. «Καλώς ήρθες στη ζωή μας Δημήτρη», έγραψε η ηθοποιός στην πρώτη της ανάρτηση με τον γιο της.

moutafh

Αυτό το καλοκαίρι η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής βιώνουν την απόλυτα ευτυχία. Μαμά και γιος πήγαν στη θάλασσα να απολαύσουν το καλοκαιρινό τους μπάνιο και εκείνη τον απαθανάτισε τη στιγμή που παίζει στην άμμο.

Δείτε την ανάρτησή της

Η Ελισάβετ Μουτάφη παντρεύτηκε τον σύζυγό της, τον Σεπτέμβριο του 2018, στη Σαντορίνη. Ο Μάνος Νιφλής έχει αποκτήσει ήδη δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του.

Σε δηλώσεις της στο παρελθόν, η Ελισάβετ Μουτάφη αναφέρθηκε στην πρώην γυναίκα του συζύγου της, ενώ μίλησε και για την αγάπη που τρέφει για τα παιδιά του: «Έχω φανταστεί να μεγαλώνει η οικογένειά μας. Θέλω να συμβεί μαζί και με τα παιδιά του, γιατί δική μας οικογένεια είναι όλοι».