Διακοπές στους Αγίους Σαράντα της Αλβανίας πήγε η Ιωάννα Τούνη με την παρέα της, αλλά και τον αγαπημένο γιο της, τον μικρό Πάρη.

Η επιτυχημένη influencer και επιχειρηματίας μοιράζεται καθημερινά τις όμορφες στιγμές των διακοπών της στην Αλβανία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην παρέα της βρίσκεται και ο καλός της φίλος της, Steve, ο οποίος αποκάλυψε πόσα χρήματα πλήρωσαν σε εστιατόριο της περιοχής, όπου έφαγαν ένα πλούσιο γεύμα και δοκίμασαν το δημοφιλές γλυκό τριλέτσε.

Η Ιωάννα Τούνη και η παρέα της επισκέφθηκαν ένα εστιατόριο στους Αγίους Σαράντα και ο Steve πόσταρε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο ΤikTok, στο οποίο γράφει: «Άγιοι Σαράντα: Πόσο πληρώσαμε 4 άτομα;». Στο απόσπασμα ο Steve αποκάλυψε συγκεκριμένα: «Παιδιά 4 άτομα πληρώσαμε 204 ευρώ. 50 ευρώ το άτομο».

Δείτε το βίντεο

@steve.toumpas Αν ερθετε Αγιους Σαραντα να το επισκευτειτε ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! 📍rozmarine restaurant… #albania #viral #fy #foryoupage #φοργιουπειτζ #fypage #fyp #foodtiktok #foodie #summer #vlog ♬ πρωτότυπος ήχος - Steve.89_