Εκτός ΜΕΘ είναι πλέον ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την περασμένη εβδομάδα με τη μηχανή του.

Ο 20χρονος Παξ, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο People, δεν φορούσε κράνος και ως εκ τούτου χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ένα «σύνθετο τραύμα», το οποίο θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Το τροχαίο έγινε όταν έπεσε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, που ήταν σταματημένο σε μια διασταύρωση στη λεωφόρο Los Feliz στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια βραδινής βόλτας του τη Δευτέρα (29/07). Ο Παξ ήταν αναίσθητος και ανέκτησε τις αισθήσεις του μόνο όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς. 

Άτομο από το περιβάλλον του δήλωσε: «Ο Παξ εξήλθε από τη ΜΕΘ. Υπέστη ένα περίπλοκο τραύμα και τώρα ξεκινά ο μακρύς δρόμος της ανάκαμψης και της φυσικοθεραπείας». Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Παξ και η μητέρα του είναι «βαθιά ευγνώμονες για τη γρήγορη και σωτήρια δράση των πρώτων ανταποκριτών και την εξαιρετική ιατρική φροντίδα που έλαβε».

Η διάσημη ηθοποιός όλες αυτές τις ημέρες δεν έφυγε από το πλευρό του γιου της, όπως και τα αδέρφια του, αναφέρει το ίδιο άτομο. «Είναι όλοι κοντά του», σχολίασε, αποφεύγοντας να πει κάτι σχετικά με τον Μπραντ Πιτ και το αν επικοινώνησε με τον γιο του ή την υπόλοιπη οικογένεια.



«Προβληματικός» ο 20χρονος

Για ένα προβληματικό άτομο κάνουν λόγο πολλές πηγές στο Page Six, με το τροχαίο να είναι το τελευταίο περιστατικό που προκαλεί ανησυχία για τον 20χρονο. Οι πληροφορίες θέλουν τη μητέρα του, Αντζελίνα Τζολί να έχει ζητήσει βοήθεια για εκείνον.

Το τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα δεν είναι το πρώτο για τον 20χρονο, αφού όπως αποκάλυψε η Page Six, ο Παξ είχε πολλά ατυχήματα με την ηλεκτρική του μηχανή πριν από το ατύχημα της Δευτέρας και σχεδόν ποτέ δεν φοράει κράνος. «Οι φίλοι του ανησυχούν γι' αυτόν», αποκάλυψε μια πηγή. «Είναι απερίσκεπτος. Ανησυχούν».

Τέλος, έτερη πηγή σχολίασε ότι ο Παξ δεν έχει τρακάρει μόνο ηλεκτρικές μηχανές, αλλά και αυτοκίνητα. «Είχε μια σειρά από ατυχήματα με αυτοκίνητα», υποστήριξε. «Δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα. Ο Παξ είναι ένα προβληματικό παιδί και η Αντζελίνα κάνει ό, τι μπορεί για να τον βοηθήσει».