Η ενδυματολόγος Έβελυν Σιούπη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών έχοντας συνεργαστεί με τους περισσότερους Έλληνες ηθοποιούς, ενώ εργάστηκε σε μεγάλες παραγωγές που έμειναν στην ιστορία της μυθοπλασίας όπως το «Το δις εξαμαρτείν» και το «Ντόλτσε Βίτα».

Η Ελένη Ράντου διαβάζοντας για την απώλειά της ενδυματολόγου, εξέφρασε τη λύπη της με ανάρτησή της στα social media, μέσα από την οποία αποχαιρετά την βελυν Σιούπη.

Δείτε ακόμη - Έβελυν Σιούπη: Πέθανε η ενδυματολόγος που βρισκόταν πίσω από τους "Δυό Ξένους" και "Ντόλτσε Βίτα"

«Γιατί το καλοκαίρι να φεύγουν τόσοι άνθρωποι της τέχνης; Μόλις διάβασα τον πρόωρο χαμό της Έβελυν Σιούπη. Αστείρευτο ταλέντο. Και μια ευγένεια άλλης εποχής. Τέτοιοι άνθρωποι θα λείπουν πάντα. Καλό σου ταξίδι υπέροχο πλάσμα. Δε σου ταιριάζει ο θάνατος βρε κορίτσι μου», έγραψε η Ελένη Ράντου.

>


Ποια ήταν η Έβελυν Σιούπη

Η Ελένη Ράντου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1963 και σπούδασε στο London College of Fashion. Από το 1986 ξεκίνησε την καριέρα της ως σχεδιάστρια. Κατά την επιστροφή της στην πατρίδα της, άρχισε να συνεργάζεται με το δίδυμο Παπαθανασίου - Ρέππα στο σίριαλ «Το δις εξαμαρτείν» και αργότερα στους «Δύο ξένους», έχοντας αναλάβει ενδυματολογικά τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά.

Εργάστηκε ακόμη για το σίριαλ «Ντόλτσε βίτα» όπως και άλλα πρότζεκτ όπως οι ταινίες «Safe Sex» του 1999, «Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο» του 2001, «Αυστηρώς Κατάλληλο» του 2008, αλλά και στο δραματικό «Οξυγόνο», πάντα στο πλευρό των Παπαθανασίου - Ρέππα. Τελευταία της δουλειά ήταν η τηλεοπτική εκδοχή των «Συμπέθερων από τα Τίρανα» στο MEGA.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: