Ο Πέτρος Φιλιππίδης επέστρεψε στα social media ύστερα από πάρα πολύ καιρό. Ανέβασε ένα instastory στον προσωπικό λογαριασμό του το απόγευμα της Τρίτης 6 Αυγούστου.

Ο γνωστός ηθοποιός, έπειτα από μεγάλο καιρό αποχής, έκανε ένα στόρι, στο οποίο τον βλέπουμε σε μια θεατρική παράσταση και συγκεκριμένα από τους «ΑΧΑΡΝΕΙΣ 2018». Το link που έβαλε στο στόρι του οδηγούσε σε ένα βίντεο στο YouΤube, όπου υπάρχει απόσπασμα από την ίδια την παράσταση.


Πέτρος Φιλιππίδης: Η ανάρτηση όλο νόημα στο Instagram

Η έφεση του Πέτρου Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιασμού αναμένεται να εκδικαστεί στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στις 11 Νοεμβρίου 2024. Μάλιστα, την ημέρα που οριστικοποιήθηκε η απόφαση για την αναβολή της δίκης, ο γνωστός ηθοποιός έκανε για πρώτη φορά τηλεοπτικές δηλώσεις, λέγοντας: «Ήρθα να σας πω μια “καλημέρα”. Θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση».

Δύο μήνες ύστερα από εκείνη την ημέρα, ο Πέτρος Φιλιππίδης επανεμφανίστηκε στα social media, κάνοντας την πρώτη ανάρτησή του. Πολλοί θα μπορούσαν να σκεφτούν ότι με αυτό τον τρόπο ο Πέτρος Φιλιππίδης ανακοινώνει έμμεσα την επιστροφή του στο θέατρο. Ο χρόνος θα δείξει...

82ced3d9-filippidis