Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και καμαρώνουν για τα έξι παιδιά τους.

Αποφεύγουν να μοιράζονται φωτογραφίες, αλλά το Σάββατο η μεγαλύτερη κόρη τους είχε τα γενέθλιά της και ο Βασίλης Σπανούλης θέλησε να της ευχηθεί δημόσια με δύο φωτογραφίες. Όπως μπορείτε να δείτε, η 9χρονη Αιμιλία έχει μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε ένα όμορφο κορίτσι με γλυκό πρόσωπο που θυμίζει έντονα τον πατέρα της.

spanoulis-kori__1_
spanoulis-kori__2_


Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2009, ενώ ο θρησκευτικός έγινε δύο χρόνια αργότερα. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια κι έχουν αποκτήσει 6 παιδιά: τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα που είναι τριών ετών.

Για τη σύζυγό του, ο Βασίλης Σπανούλης είχε πει σε δηλώσεις του: «Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα».