Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φαίνεται πως προετοιμάζει τον γιο του, Κίμωνα, για τις κουζίνες, με τον ίδιο να δημοσιεύει το βράδυ της Πέμπτης 08/08 δύο σχετικά βίντεο.

Ο γιος του γνωστού σεφ και της ηθοποιού Χρύσας Μιχαλοπούλου κλείνει σε λίγο καιρό τα δύο του χρόνια και όπως φαίνεται, ο «θείος Λεωνίδας» βιάζεται να τον μυήσει στα «μυστικά» του επαγγέλματος.

«Πώς μας την έφερε έτσι βραδιάτικα ο μικρός», έγραψε σε story που δημοσίευσε αργά το βράδυ της Πέμπτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καταγράφοντας ένα υπό συναρμολόγηση έπιπλο και έχοντας «ντύσει» το βίντεο με το τραγούδι «Ακούω την αγάπη», από το συγκρότημα «Τρύπες».

koutsopoulos-story__1_


«Ακούω την αγάπη και δεν ακούω τις σκέψεις μου», λένε οι στίχοι του τραγουδιού, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αποκαλύπτει ότι επιδίδεται σε κατασκευές-συναρμολογήσεις.

Δύο ώρες αργότερα ο ίδιος επανήλθε στο Instagram με νέο story, αποκαλύπτοντας ότι είχε ολοκληρώσει τις σχετικές εργασίες, συναρμολογώντας μία μίνι κουζίνα, την οποία εφοδίασε στη συνέχεια με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.


koutsopoulos-story__2_


Με το εν λόγω clip ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καληνύχτισε και τους διαδικτυακούς του φίλους με το τραγούδι «Εν κατακλείδι» του Παύλου Σιδηρόπουλου: «Και τώρα, φίλοι μου, είναι αργά, μια καληνύχτα στη μαμά, και λίγη στάχτη στα μαλλιά, καιρός να πούμε αντίο».