H Ivana Knoll έγινε ευρέως γνωστή στο διεθνές κοινό ως το «κορίτσι του Μουντιάλ», παρατσούκλι που κουβαλά από το 2022. Μάλιστα και στα γήπεδα του Κατάρ είχε προσελκύσει τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Η πρώην Μις Κροατία και νυν μοντέλο, dj της techno και influencer που μετρά τρία εκατομμύρια followers στο Instagram, για ακόμα ένα καλοκαίρι επέλεξε την Μύκονο για τις διακοπές της.

Το Mykonos Live TV την συνάντησε και εξήγησε γιατί επισκέπτεται ανελλιπώς το νησί των Ανέμων τα τελευταία χρόνια, δηλώνοντας μαγεμένη.


Ivana Knoll: Η Μύκονος συνδυάζει τα πάντα

«Νιώθω καταπληκτικά όταν βρίσκομαι στην Μύκονο. Είναι μοναδικό μέρος και συνδυάζει τα πάντα. Έχει μέρη για να διασκεδάσεις, μέρη για να ησυχάσεις και μέρη για ρομαντικούς». δήλωσε αρχικά η Ιβάνα Κνολ.

Δεν έχω βγει ραντεβού με Έλληνα

Το εκρηκτικό μοντέλο από την Κροατία είναι μια γυναίκα που κεντρίζει την προσοχή των αντρών. Στην ερώτηση αν την φλερτάρουν στον δρόμο, και αν οι Έλληνες είναι ρομαντικοί απάντησε με το χέρι στην καρδιά.

«Ναι, με φλερτάρουν και ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα ή άσχημη συμπεριφορά. Με αναγνωρίζουν στον δρόμο, με χαιρετούν και μου ζητάνε να βγάλουμε φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν οι Έλληνες είναι ρομαντικοί γιατί δεν έχω βγει ραντεβού με Έλληνα».


Ivana Knoll: Κατάγομαι από το Ζάγκρεμπ αλλά ζω στο Μαϊάμι

Η 32χρονη Ιβάνα μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης. «Κατάγομαι από το Ζάγκρεμπ αλλά ζω στο Μαϊάμι. Από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο ζω στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο χρόνο στο Μαϊάμι. Αυτό με βοηθάει στην καριέρα μου ως dj. Ελπίζω να παίξω σύντομα μουσική και στην Μύκονο».


Οι τιμές στη Μύκονο και το Μαϊάμι είναι πάνω - κάτω ίδιες

Τέλος στην ερώτηση πώς είναι οι τιμές στην Μύκονο σε σχέση με το Μαϊάμι ανέφερε ότι, «πάνω κάτω είναι οι ίδιες, αλλά τα ταξί εδώ είναι πολύ πιο ακριβά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Η Ιβάνα Κνολ που μετρά περισσότερους από τρία εκατομμύρια ακόλουθους στον λογαριασμό της στο Instagram δεν σταματάει να δημοσιοποιεί την παρουσία της στη Μύκονο, με υπέροχες αναρτήσεις, όπου τα like και οι καρδούλες πέφτουν βροχή.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν: