Έπειτα από 16 χρόνια κοινής πορείας και 14 χρόνια γάμου η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να χωρίσουν.

Μετά την είδηση του χωρισμού ο Γιάννης Αϊβάζης μάλιστα δημοσίευσε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το οποίο έγραψε:

«Μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν, έτσι τα καλύτερα πράγματα μπορούν να πέσουν μαζί».

Οι αναρτήσεις του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου

aivazis



korinthiou_3

Η Μαρία Κορινθίου από την πλευρά της ανάδημοσίευσε ένα στόρι από το fun club της στο οποίο την βλέπουμε να ποζάρει με μαύρα εσώρουχα.

Σημειώνουμε πως το ζευγάρι το τελευταία διάστημα δεν πραγματοποιούσε κοινές εμφανίσεις. Μάλιστα πρόσφατα η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media από τις διακοπές της, στην Κέρκυρα, όπως επίσης και ο ηθοποιός από την Ιταλία.

Αυτό το γεγονός πυροδότησε τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν. Προς το παρόν κανένας από τους δύο, δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει δημόσια την πληροφορία.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη ήταν τον Ιανουάριο. Η ηθοποιός τον φωτογράφισε στην πρεμιέρα της παράστασης Jordan όπου πρωταγωνιστούσε η ίδια και τη σκηνοθέτησε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία είχε γράψει: «Γιατί σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει».

Τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού, μαζί με την Μαρία Κορινθίου ήταν τον Δεκέμβριο. Ο ίδιος είχε αναρτήσει μια τρυφερή ασπρόμαυρη φωτογραφία τους που είναι αγκαλιά και χαμογελαστοί, στα γενέθλια της Μαρίας Κορινθίου, γράφοντας: «Μόνο με σένα …Να σε χαίρομαι Μωρο μου»

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2010 και έχουν αποκτήσει μαζί μία 16χρονη κόρη, την Ισμήνη.

Η ίδια έχει πολύ ξεχωριστή σχέση με τους γονείς της και οι τρεις τους έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές μαζί οικογενειακώς και ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει σε εξόδους και δημόσιες εμφανίσεις.