Στην Ουγκάντα βρίσκεται ο Σάκης Τανιμανίδης με αφορμή τα γυρίσματα της νέας του ταξιδιωτικής εκπομπής με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Η νέα εκπομπή με τίτλο «S&G tour» θα προβληθεί στον ΑΝΤ1, με τους δύο παρουσιαστές, μετά και την αποκατάσταση των μεταξύ τους σχέσεων, να συνεχίζουν τα ταξίδια που τους έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλείς πριν μερικά χρόνια, μέσω της εκπομπής «World Party» του Alpha.

Πρώτος σταθμός η Ουγκάντα της Αφρικής και ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να στείλει σήμερα ένα μήνυμα στους followers του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Στο εν λόγω 
βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την Ουγκάντα αναφέρει: «Τις τελευταίες εβδομάδες έχω χαθεί τελείως από τα social media και ο λόγος είναι ότι έχουμε ξεκινήσει την καινούργια μας ταξιδιωτική εκπομπή με ένα... άλλο παιδί, τον Γιώργο. Η διοργάνωση όλων αυτών ταξιδιών είναι τόσο πολύπλοκη και οι εμπειρίες που ζούμε εδώ είναι τόσες πολλές και τόσο συμπιεσμένες, που δεν μένει χρόνος για τίποτα άλλο.Παρόλα αυτά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να καταγράψουμε μοναδικές εμπειρίες, να τις μετατρέψουμε σε ιστορίες και αυτές τις ιστορίες να σας τις δείξουμε μέσα από την τηλεόραση. Όλα αυτά θα τα δείτε σε λίγο καιρό, σε λίγους μήνες στον ΑΝΤ1, ξεκινώντας από εδώ, από την Ουγκάντα. Keep on travelling».



Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη απέσπασε χιλιάδες likes σε λιγότερο από μία ώρα.