Η Μαντόνα ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 66α γενέθλιά της έχοντας στο πλευρό της τον νέο της σύντροφο με τον οποίο έχει διαφορά ηλικίας 37 έτη.

Το νέο ζευγάρι εθεάθη να περπατάει χέρι χέρι στο Πορτοφίνο της Ιταλίας αυτή την εβδομάδα, λίγο πριν από τα γενέθλιά της, τα οποία άλλα δημοσιεύματα λένε ότι θα γιορτάσει σε ιδιωτικό κτήμα των Dolce & Gabbana και άλλα πως έχει κλείσει το αρχαίο θέατρο της Πομπηίας για ένα μεγάλο πάρτι.

Ο νέος σύντροφος της Μαντόνα, λοιπόν, είναι ο 28χρονος Ακίμ Μόρις με καταγωγή από την Τζαμάικα και ποδοσφαιριστής στο επάγγελμα. Οι δυο τους φαίνεται να γνωρίζονται αρκετό καιρό, καθώς είχαν εμφανιστεί μαζί στη φωτογράφηση του περιοδικού Paper τον Αύγουστο του 2022. Οι δρόμοι τους φαίνεται πως χώρισαν, με τη Μαντόνα να έχει σχέση με τον 30χρονο Τζος Πόπερ, με τον οποίο όμως χώρισε πρόσφατα.

madona-1-akee

Πρώτες κοινές φωτογραφίες του νέου ζευγαριού δημοσιεύτηκαν στο Instagram της τραγουδίστριας στις αρχές Ιουλίου καθώς γιόρταζαν μαζί την 4η Ιουλίου στη Νέα Υόρκη. Λίγο αργότερα, δημοσίευσε μια άλλη εικόνα που τη δείχνει στο κρεβάτι με τον Ακίμ, με την πρώην σύντροφό του να μοιράζεται ένα βίντεο στο TikTok της σχολιάζοντας τη νέα του σχέση. «Κατεβάστε το δάχτυλό σας αν ο σύντροφός σας επί 3 χρόνια βγαίνει τώρα με τη Μαντόνα», έγραψε.

Ποιος όμως είναι ο νέος σύντροφος της Μαντόνα;

Ο Ακίμ γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1996, ζει τώρα στη Νέα Υόρκη, με καταγωγή από την Τζαμάικα. Έχει πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες ύστερα από σπουδές στο Πανεπιστήμιο Stony Brook μεταξύ 2014 και 2017.

madona-2-akee

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ο Ακίμ έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν επίσης επιθετικός της ποδοσφαιρικής ομάδας Oyster Bay United, σύμφωνα με το ESPN.

O Ακίμ είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται αποσπάσματα από τη ζωή του στο Μανχάταν και το Μπρούκλιν, δείχνοντας επίσης το ενδιαφέρον του για τη μόδα, τα πάρτι και το lifestyle.