Η Πάµελα Αντερσον έχει γράψει ιστορία ως η πιο ερωτική τηλεοπτική ναυαγοσώστρια όλων των εποχών.

*Διαβάστε εδώ: Κάιλι Τζένερ: Ποζάρει με το πιο σέξι της μαγιό (Εικόνες)

Η απόλυτη ξανθιά του (επικού σίριαλ) «Baywatch» µε τις εκρηκτικές αναλογίες στις εµφανίσεις της δίπλα στο κύµα παρέδιδε µαθήµατα σεξαπίλ, µε αποτέλεσµα πολλές στο πέρασµα των ετών να τη µιµηθούν.

Ο λόγος είναι πως το iconic κόκκινο ολόσωµο µαγιό της, πέραν του ότι αποτελεί statement κοµµάτι, που δείχνει άποψη, δεν είναι «εύκολο».

∆εν ταιριάζει σε όλες τις επιδερµίδες ούτε σε οποιονδήποτε σωµατότυπο, καθώς η συγκεκριµένη απόχρωση παχαίνει. Επιπροσθέτως, τραβάει κατευθείαν το µάτι των λουοµένων. Και αν θέλεις να είσαι πρώτο θέµα στην πλαζ, Ο.Κ. Αν όµως όχι, τα πράγµατα αλλάζουν. Εντελώς.


Επανάσταση

Ποιες, λοιπόν, είναι οι Ελληνίδες που δεν το απαρνιούνται, ανεξάρτητα από τη σιλουέτα τους;

Πρώτη διδάξασα είναι η παρουσιάστρια του Mega Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία και φέτος προτιµά το κόκκινο µαγιό. Πλην όµως για το 2024 επιλέγει και κόκκινο µπικίνι. Εν έτει 2017, οπότε πρωτοφόρεσε κόκκινο ολόσωµο, ήταν σαν να έκανε επανάσταση. Τουλάχιστον όσον αφορά τις εγχώριες celebrities.

Στην πορεία υπήρξαν και άλλες κυρίες οι οποίες µε το που το έβαλαν στη βαλίτσα των διακοπών και το φόρεσαν στην πλαζ ή στο σκάφος, δεν το «ξεπέρασαν».

Η παρουσιάστρια αλλά και δηµοσιογράφος (σ.σ.: έχει «γράψει» τη δική της ιστορία στα ΜΜΕ, πολύ προτού εµφανιστεί στην τηλεόραση, και ως επιτελική του «Κλικ» και του «Status») Μαρία Μπακοδήµου, που από µικρή έχει ξεχωριστή σχέση µε τη µόδα -και ως επί το πλείστον προτιµά το πιο boho chic στυλ-, αλλά και η όµορφη ηθοποιός ∆ανάη Παππά, στις εξορµήσεις της στην αγαπηµένη της Άτοκο, είναι µεταξύ των γνωστών Ελληνίδων που το προτιµούν.

∆ύσκολο ή όχι, είναι το χρώµα του πάθους και όποιος πει ότι οι Ελληνίδες στερούνται φλόγας, ζήλου, πάθους (όπως θέλετε πείτε το) κάνει λάθος. Και κάθε celebrity το προτάσσει µε τον δικό της τρόπο.

Στην κατηγορία εντάσσεται και η Τάµτα και αλίµονο αν, ιδίως εκείνη, φοβόταν να τολµήσει! Έχοντας διαλέξει το glam κόκκινο one piece µε τον περίτεχνο σχεδιασµό µε κρίκους στο πλάι και headpiece στην ίδια απόχρωση και τον Αύγουστο, οπότε το προτίµησε, παρέδωσε µαθήµατα µόδας. Ως συνήθως.


Οι Τζένερ και οι άλλες

Και κάπως έτσι περνάµε και στις αλλοδαπές σταρ της showbiz, µε τις δύο ωραιότερες της οικογένειας των Καρντάσιαν, την Κένταλ, που είναι το πιο ακριβοπληρωµένο αυτήν τη στιγµή µοντέλο στον πλανήτη, και την Κάιλι, να το έχουν «απογειώσει».

Η Κάιλι το φόρε σε τον περασµένο Ιούνιο στη Μαγιόρκα, όπου βρέθηκε για διακο πές µε την Κένταλ, και το «επανασύστησε» στις φαν της µέσω της εταιρείας της - έφτιαξε, δηλαδή, η ίδια κόκκινο µαγιό και το ενέταξε στη νέα σειρά beachwear της µπράντας της. Και σε προηγούµενα γενέθλιά της, µαζί µε την Κένταλ, που τα γιόρτασε σε εξωτικό προ ορισµό, στις νήσους Τερκς και Κάικος, το είχε προτάξει. Σε vintage, Dior εκδοχή. Και τότε το είχε καταδιαφηµίσει, γιατί το show off ήταν ανέκαθεν οικογενειακή υπόθεση. Από την πλευρά της, η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, επίσης κορυ φαίο µοντέλο, Κάια Γκέρµπερ, φορώντας το στέφθηκε µε διθυράµβους και επιφωνήµατα θαυµασµού - τόσο από fashionistas όσο και από άνδρες θαυµαστές της.

∆εν είναι, βεβαίως, οι µόνες: Η Κένταλ το έχει φορέσει και σε φωτογραφήσεις -και µετά το κράτησε-, ενώ ερωτευµένες µε τα κόκκινα ολόσωµα δηλώνουν οι Αλεσάντρα Αµπρόζιο, όπως και οι Έµιλι Ραταϊκόφσκι και Σελένα Γκόµεζ. Πάµε για άλλες;

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 17/08/2024