Στην Κρήτη παραμένουν για το υπόλοιπο του Αυγούστου η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, όπου περνούν συνήθως το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Διαβάστε ακόμα: Βάσω Λασκαράκη: Στο ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη με την κόρη της και τον Λευτέρη Σουλτάτο (Εικονές)

Μάλιστα, με δύο selfie φωτογραφίες του, το ζευγάρι πόζαρε για νέα ανάρτηση στο Instagram, από το προφίλ της ηθοποιού.

Ειδικότερα, η Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγός της, πέρασαν τη μέρα τους κάνοντας βόλτα με σκάφος, στη θάλασσα, στα Χανιά. Φορώντας τα μαγιό τους απόλαυσαν τη μίνι κρουαζιέρα τους και φωτογραφήθηκαν, ο ένας δίπλα στον άλλο.

«Ο Αύγουστός μας» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε το πρωί της Παρασκευής 23 Αυγούστου, προσθέτοντας μια μπλε καρδιά σε emoji.

Νωρίτερα, τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, το ζευγάρι έκανε βόλτα στα νερά του Μπάλου με φουσκωτό, όπως φαίνεται από stories που ανέβασε από το δικό του προφίλ, ο σεφ.

laskaraki22q

Το βράδυ της ίδιας μέρας, η ηθοποιός ανέβασε μερικά στιγμιότυπα και έδειξε στους ακολούθους της στο Instagram, πώς τα πέρασε στη βόλτα τη. Πόζαρε με το μπικίνι της πάνω από το φουσκωτό, καταμεσής της θάλασσας για να βγάλει μια φωτογραφία, λίγο αφού είχε απολαύσει το μπάνιο της. Στη δημοσίευσή της, έγραψε: «Μπάλος - Χανιά - Κρήτη. Καλοκαίρι μου».