Επιστροφή στην καθημερινότητά της για την κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία, η οποία μετά από τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά αλλά και τη Σαρδηνία, μαζί με τον σύντροφό της, επέστρεψε στο Λος Άντζελες όπου ζει τα τελευταία χρόνια.

Αποχαιρετώντας τη για φέτος το καλοκαίρι, ο Πέτρος Κωστόπουλος μοιράστηκε μια κοινή φωτογραφία από τις διακοπές τους.

Στο στιγμιότυπο, η Αμαλία Κωστοπούλου φορά ένα καφτάνι και το μαγιό της. Μπαμπάς και κόρη ποζάρουν με στυλ φορώντας τα γυαλιά ηλίου τους, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να γράφει στη λεζάντα: "Εις το επανιδείν, γλυκειά μου".

«Περνάμε ωραία με τον γιο μου. Βλέπω πως ήμουν μικρός. Δεν μοιάζουμε σαν χαρακτήρες. Το παιδί μου είναι καλύτερο. Είναι πολύ καλύτερο. Είναι βελτιωμένη έκδοσή μου», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του για τον γιο του, ενώ για τις κόρες του, Αμαλία και Αλεξάνδρα, τόνισε: «Στις μεγάλες κόρες μου δεν δίνω συμβουλές γιατί έτσι κι αλλιώς θα με αγνοήσουν, όπως έκανα και εγώ στην ηλικία τους. Είμαι αυστηρός πατέρας όταν ξεπεραστούν τα όρια. Μέσα στα όρια να κάνουν ό,τι θέλουν».



Η Αμαλία Κωστοπούλου είχε την ευκαιρία να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους γονείς της και τα αδέλφια της, καθώς τα τελευταία χρόνια που ζει στην Αμερική περνούν ελάχιστο χρόνο μαζί.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα, η Αμαλία Κωστοπούλου ήταν ιδιαίτερη ενεργή στα social media και δημοσίευσε στιγμές με την οικογένειά της αλλά και με τον σύντροφό της.

Στο τελευταίο της βίντεο στο Tik Tok η νεαρή καλλονή μας έδειξε πώς πέρασε την τελευταία μέρα της στην Ελλάδα μαζί με τη μητέρα της, Τζένη Μπαλατσινού και την αδελφή της, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.
@mintystrawberryy last athens vlog for a while 🧿 #athensvlog #homevlog ♬ original sound - Amalia🍓