Μπορεί κάποιες επώνυµες Ελληνίδες να έχουν γνωρίσει τον χωρισµό, αλλά αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι ο έρωτας τους χτύπησε και πάλι την πόρτα. Νέα σελίδα στη ζωή της µετά τον χωρισµό της έχει ανοίξει η Αθηνά Οικονοµάκου.

Ωραία, αλλά όχι πλέον ελεύθερη, λίγο καιρό µετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της µε τον πρώην σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η γνωστή ηθοποιός και infl uencer ζει έναν νέο έρωτα µε τον Ιταλό µπασκετµπολίστα Μπρούνο Τσερέλα. Μάλιστα, η Αθηνά Οικονοµάκου δεν διστάζει πλέον να κάνει δηµόσιες εµφανίσεις µε τον νέο της σύντροφο όπως στη συναυλία των Coldplay.

Το ζευγάρι έκανε ονειρικές διακοπές σε διάφορα µέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι η πρώτη φορά έπειτα από δύο χρόνια που µαθαίνουµε για έναν νέο έρωτα στη ζωή της Ελενας Ασηµακοπούλου. Η όµορφη ηθοποιός και επιχειρηµατίας, που υπήρξε παντρεµένη µε τον Μπρούνο Τσιρίλο για 12 χρόνια, τον Απρίλιο του 2022 µέσω ενός Q&A που έκανε αποκάλυψε ότι ο γάµος της είχε λήξει αρκετούς µήνες πριν.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εµάς… ∆εν ένιωθα έτοιµη να βγω και να µιλήσω δηµόσια, παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», είχε γράψει τότε η Ελενα Ασηµακοπούλου.

Με τον Μπρούνο Τσιρίλο γνωρίστηκαν το 2007 και έγιναν ζευγάρι λίγο καιρό µετά. Παντρεύτηκαν µε πολιτικό γάµο το 2010, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε και η κόρη τους, Μαρία-Ροζάρια. Το 2018 παντρεύτηκαν και µε θρησκευτικό γάµο. Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως έχει βρει νέο έρωτα και αυτή τη φορά για τα καλά!

Σύµφωνα µε τη δηµοσιογράφο Τζώρτζια Συρίχα, η γνωστή παρουσιάστρια έχει νέα σχέση µε τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη. Το ειδύλλιό τους αποκαλύφθηκε όταν η Συρίχα ανάρτησε φωτογραφίες που έδειχναν το ζευγάρι να ταξιδεύει στην Ιταλία. Η Σκορδά και ο Αθανασιάδης, σύµφωνα µε πληροφορίες,


Ο έρωτας µε έρωτα περνάει πέρασαν χρόνο µαζί στη γειτονική χώρα, χωρίς να κρύβονται από τα αδιάκριτα βλέµµατα των επιβατών, που τους αναγνώρισαν κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους από την Ανκόνα. Ενα από τα πιο hot ζευγάρια είναι αυτό της σέξι Μαρίας Αντωνά µε τον δηµοφιλή παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα.

Τον τελευταίο καιρό οι δυο τους φαίνεται να είναι σε σχέση, καθώς αρκετά στιγµιότυπα που έχουν δει το φως της δηµοσιότητας τους δείχνουν να έχουν έρθει αρκετά κοντά. Αξίζει να σηµειώσουµε, βέβαια, πως κανένας από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει.


H Μαρία Αντωνά ρωτήθηκε για τη σχέση της µε τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και τόνισε: «Είµαι µια χαρά, πολύ όµορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιµάζω τις καλοκαιρινές µου διακοπές, προς το παρόν όµως δουλίτσες. Τι θέλεις, να απαντήσω για τα δηµοσιεύµατα για την προσωπική µου ζωή; Εσύ δεν είπες ότι φαίνοµαι καλά και πολύ ανανεωµένη; Αυτό έχει να κάνει µε τον εσωτερικό κόσµο ενός ανθρώπου. Είµαι καλά, περνάω µια χαρά, απολαµβάνω τη ζωή…». Το ζευγάρι το καλοκαίρι βρέθηκε µεταξύ άλλων για διακοπές στην Τήνο, όπου ο παρουσιαστής διατηρεί εξοχικό, ενώ φυσικά βρέθηκαν και στο «νησί των ανέµων».

Ο «Σασµός» τους άλλαξε τη ζωή. Το πιο πολυσυζητηµένο -για διαφορετικούς λόγους- ζευγάρι, µπροστά και πίσω από την κάµερα, ο ∆ηµήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαµπροπούλου, φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά µαζί για το «ΟΚ!», δεν κρύβουν, ούτε όµως διαφηµίζουν, την ευτυχία τους και ετοιµάζονται να ζήσουν για µια νύχτα τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο τον ροµαντικό και παράφορο έρωτα που σφράγισε τη σχέση του Φρέντερικ Σοπέν και της Γεωργίας Σάνδη.


*Δημοσιεύθηκε στο ένθετo Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 24/8