Με αφορμή τα γενέθλιά της, καθώς χθες έκλεισε τα 44, η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε έναν μικρό απολογισμό, λίγους μήνες αφότου έγινε γνωστό το διαζύγιό της από τον Νικόλαο Γλίξμπουργκ. Ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν παντρεμένοι δεκατέσσερα χρόνια, ζούσαν μαζί στην Ελλάδα και εξακολουθούν να ζουν μόνιμα στη χώρα μας ακόμα και μετά τον χωρισμό τους.

Το απόγευμα της Δευτέρας η Τατιάνα Μπλάτνικ ανέβασε στο Ιnstagram μια φωτογραφία από το στρώμα του pilates και μίλησε για το πόσο πολύ χαίρεται που επιστρέφει στη ρουτίνα και τις αγαπημένες συνήθειές της και πόσο σημαντική είναι η πειθαρχία για εκείνη.

Μίλησε για τον «νέο εαυτό» της, που χρειαζόταν χρόνο να απορροφήσει τις αλλαγές. Λέει πως το χαμόγελό της επέστρεψε και ότι για πολλά χρόνια ήταν ασυνεπής με τον εαυτό της, αλλά όχι τώρα. Η συνολική ανάρτηση δείχνει ότι η ίδια έχει παλέψει πολύ και δυσκολεύτηκε να βρει το χαμόγελό της, που το είχε χάσει εδώ και πολύ καιρό. «Έπειτα από χρόνια που ήμουν ασυνεπής με τον εαυτό μου, αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο περήφανη φέτος είναι να είμαι συνεπής και να βλέπω αλλαγή στον νου, στο σώμα και στο πνεύμα. Είναι η συνέπεια που φέρνει την αλλαγή.

Σήμερα, απλά “επιστρέφοντας” σε εμένα, το χαμόγελό μου επέστρεψε. Μόνο εσύ ξέρεις τι βάζει φωτιά στην ψυχή σου... Για μένα είναι απλό - να νιώθω υγιής, παθιασμένη και με στόχους. (Και ανυπομονώ να επιστρέψω στους “ανθρώπους μου”)», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Τατιάνα Μπλάτνικ.