Η σχέση των Τάµτας - Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση ανάγεται πλέον σε άλλο επίπεδο: εκτός από τη ζωή, γίνονται ζευγάρι και στις business και, για την ακρίβεια, στη νεοσύστατη Kiki Music (ιδρύθηκε στις 9/8/2024). Οι δραστηριότητές της είναι αµιγώς καλλιτεχνικές, ενώ το αρχικό κεφάλαιο είναι ύψους 90.000 ευρώ. Στο καταστατικό διακρίνουµε την τραγουδίστρια-fashion icon ως µέτοχο και την κόρη της, Άννη, σε ρόλο-κλειδί.

Αναλύουµε: σύµφωνα µε ανάρτηση στο Γενικό Εµπορικό Μητρώο, Πάρις - Τάµτα ίδρυσαν την προαναφερόµενη επιχείρηση µε βασικό αντικείµενο τις υπηρεσίες διαχείρισης δικαιωµάτων πνευµατικής ιδιοκτησίας και των εσόδων καλλιτεχνών - πέρα από ταινίες. Στο µετοχικό κεφάλαιο της επιχείρησης, που έχει έδρα τη λεωφόρο Βουλιαγµένης 77, ο Χρήστος-Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης (όπως είναι το πλήρες όνοµα του γιου της Μαριάννας Λάτση και του Γρηγόρη Κασιδόκωστα) κατέβαλε 72.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε 720 µετοχές και στο 80% της εταιρείας.

Η δε αγαπηµένη του, Τάµτα Γκοντουάτζε, κατέβαλε αντίστοιχα 18.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε 180 µετοχές και ποσοστό συµµετοχής 20% στην Kiki. Ενώ σύµβουλος-διαχειρίστριά της ορίζεται η Άννη Χατσβάνη, η 28χρονη τώρα πια κόρη της Τάµτας. Μέσω της εταιρείας, το φουλ ερωτευµένο -πάντα- ζευγάρι σκοπεύει να υποστηρίξει καθ’ όλους τους τρόπους του καλλιτέχνες.

Εδώ να σηµειώσουµε ότι ο Πάρις είναι συνιδρυτής της δισκογραφικής Panik µε τον Γιώργο Αρσενάκο. Φυσικά και δραστηριοποιείται στη ναυτιλία, αλλά ύστερα από σπουδές κινηµατογράφου στο Λος Άντζελες εστιάστηκε και στην άλλη του µεγάλη αγάπη, τις τέχνες. Πέραν της Panic, µε τον οµογενή Τέρι Ντούγκας έχουν ιδρύσει τη 1821 Media Group για παραγωγή ταινιών. Τελευταίο ολοκληρωµένο πόνηµα της εταιρείας το «Daddio», που παίζεται αυτόν τον µήνα στις αίθουσες, µε πρωταγωνιστές την Ντακότα Τζόνσον και τον οσκαρικό Σον Πεν. Φόντο ταξί στη Νέα Υόρκη, µε την Τζόνσον, φεύγοντας από το αεροδρόµιο «JFK», να πιάνει κουβέντα µε τον οδηγό της, τον Πεν φυσικά, ως «φιλόσοφο του πεζοδροµίου». Στους τίτλους τέλους βλέπουµε ότι συνυπογράφουν την παραγωγή, µεταξύ άλλων, Τέρι και Πάρις. Από τον «Daddio» στην Κiki. Έτσι απλά.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή