Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφο του Τάιλερ, έχει χαράξει μια κοινή πορεία που ξεκίνησε από την Νέα Υόρκη και τις Σπέτσες και πέντε χρόνια μετά συνεχίζεται στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα τελεστεί η πολυαναμενόμενη γαμήλια τελετή τους.

Από την πρώτη μέρα άφιξης του στην χώρα μας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε στο πλευρό του τον σύντροφο του. «Ποτέ δεν σκέφτηκα να κρύψω την σχέση μου» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη.

Πως γνωρίστηκαν Κασσελάκης και Τάιλερ

Οι δυο τους γνωρίστηκαν Καλοκαίρι του 2019, τότε που κάνεις στην Ελλάδα δεν γνώριζε την ύπαρξη του Στέφανου Κασσελάκη, πολλώ δεν μάλλον του Τάιλερ ΜακΜπεθ, του νοσηλευτή σε νοσοκομείο του Μανχάταν, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή μάχης την περίοδο του κορωνοϊού.

Συναντήθηκαν τυχαία έξω από το γυμναστήριο, έγιναν φίλοι και στη συνέχεια ήρθαν κοντά. Απέκτησαν την αξιολάτρευτη Φάρλι και μαζί πέρασαν την καραντίνα στο διαμέρισμα τους στη Νέα Υόρκη. Από τότε είναι αχώριστοι.

Αν και η αγάπη του Τάιλερ για τη νοσηλευτική ήταν μεγάλη, δεν δίστασε να τα παρατήσει όλα για να βρεθεί στο πλευρό του συντρόφου του, ο οποίος μια μέρα αποφάσισε να αφήσει τη ζωή στην Αμερική και να πολιτευτεί στην Ελλάδα.

Η επόμενη μέρα τους βρίσκει στην Αθήνα, σε πολυκατοικία στο Μετς. Με μια κάμερα να τους ακολουθεί παντού από το γυμναστήριο, τον πρωινό καφέ μέχρι τους πανηγυρισμούς έξω από την Κουμουνδούρου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με τον Τάιλερ. Δεν θέλει να γίνεται βορά σχολιασμού και πολλές φορές γίνεται ασπίδα στις καταιγιστικές ερωτήσεις τον δημοσιογράφων.

Το νέο σπίτι, το εξοχικό και το αγόρι "διαμάντι"

Το Live News τον περασμένο Απρίλη βρέθηκε στο υπερπολυτελές διώροφο διαμέρισμα που αγόρασαν για να στεγάσουν τον έρωτα τους. Η αστρονομική τιμή του μάλιστα είχε απασχολήσει για μέρες τον δημόσιο διάλογο.

Τα καλοκαίρια τα περνούν οικογενειακώς στις Σπέτσες στην εξοχική τους κατοικία με το μεγάλο μπαλκόνι και την πολυσυζητημένη πισίνα, ενώ σήμερα ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γάμο τους, τον δεύτερο κατά σειρά καθώς ο πρώτος έχει γίνει στην Αμερική σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Στα άμεσα σχέδια τους είναι να επεκτείνουν την οικογένεια τους με την απόκτηση παιδιών.