Από τα σούπερ µπικίνι και τις καυτές πόζες στην παραλία, κατευθείαν στο νυφικό και την εκκλησία για γάµο µε παπά και µε κουµπάρο. Ο λόγος για την πανέµορφη παρουσιάστρια του Mega Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον πρώην φιναλίστ του «Nomads» και µουσικό Γρηγόρη Μόργκαν, οι οποίοι σήμερα, Κυριακή, θα ενωθούν µε τα ιερά δεσµά του γάµου.

Το Μυστήριο θα πραγµατοποιηθεί στην Κρήτη και συγκεκριµένα στα Χανιά. Μάλιστα, το «Secret» παρουσιάζει το πολύ πρωτότυπο προσκλητήριο του γάµου τους, το οποίο είναι πολύ ιδιαίτερο και µοντέρνο, αφού περιλαµβάνει τρεις φωτογραφίες του όµορφου ζευγαριού της σόουµπιζ, µε ιδιαίτερο νόηµα.

Οπως διαβάζουµε στο προσκλητήριο, ο γάµος θα πραγµατοποιηθεί στον Αγιο Ιωάννη τον Ερηµίτη, στη Μαραθοκεφάλα στα Χανιά, ενώ το Μυστήριο θα ακολουθήσει ξέφρενο πάρτι στο «Liokalyvo Beach House» στα Φαλάσαρνα.

1-prosklhthrio-gamou-eyridikh-valavanh-grhgorhs-morgan-1-9-2024


Σύµφωνα µε πληροφορίες, το ζευγάρι θέλει να κρατήσει χαµηλούς τόνους στο ευτυχές γεγονός και γι’ αυτό δεν έχουν µιλήσει καθόλου γι’ αυτή τη σηµαντική στιγµή της ζωής τους. Η Ευρυδίκη είχε µια γενικότερη εξωστρέφεια το φετινό καλοκαίρι και µας χάρισε στιγµιότυπα µε τον σύντροφό της από τις διακοπές τους. Κάτι που η ίδια δεν συνήθιζε να κάνει.

Είχε δικαιολογήσει πριν από µερικούς µήνες µε δήλωσή της αυτή την απόφαση για την προσωπική της ζωή: «∆εν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη και δεν µιλάω για τη νέα µου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική µου ζωή. ∆εν είναι ότι δεν θα ανεβάσω φωτογραφία µε τον Γρηγόρη, αλλά θα θέλω να το κάνω πιο προστατευµένα». Τότε είχε µιλήσει για το ενδεχόµενο ενός γάµου: «Πιο παλιά είχα τον γάµο στο µυαλό µου. Τώρα έχω φτάσει σε µια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ». Τελικά γίνεται και µάλιστα µε τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς γνωστοί και φίλοι του ζευγαριού λένε πως η Ευρυδίκη και ο Γρηγόρης είναι φουλ ερωτευµένοι.

Δημοσιεύτηκε στο Secret