Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ παντρεύτηκαν στο Costa Navarino, μετά από ένα τριήμερο εκδηλώσεων για τον γάμο τους, το οποίο και ολοκληρώνεται σήμερα, Κυριακή με τη γαμήλια δεξίωση.

Μετά από χρόνια ως ζευγάρι και έχοντας τρία παιδιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ δεσμεύτηκαν πλέον και με τα ιερά δεσμά του γάμου, γιορτάζοντας το γεγονός, με ολόκληρες τις οικογένειές τους, πολλούς φίλους και λαμπερούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με διπλή τελετή έγινε ο γάμος με τη γυναίκα της ζωής του Μαράια - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ εκείνων που έδωσαν το "παρών"

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA φόρεσε έτσι και το γαμπριάτικο κουστούμι του, το οποίο και φαίνεται ότι επιμελήθηκε ο γνωστός σχεδιαστής και προσωπικός φίλος του, Γιώργος Παπαδόγαμβρος. Ο ίδιος έκανε μάλιστα και σχετική ανάρτηση στα social media, με τα κουστούμια να οδηγούνται στους αποδέκτες τους στο Costa Navarino.

Δείτε τη σχετική εικόνα:

kostoumi

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα επιστρέψουν σύντομα στο Μιλγουόκι, καθώς ο “Greek Freak” θα πρέπει να επιστρέψει μετά το… μήνα του μέλιτος, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τους Μπακς στο NBA.