Αν και όλοι περίμεναν να πραγματοποιηθεί χθες το απόγευμα ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την επί χρόνια αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ, τελικά έγινε το πρωί, περίπου στις 11.00. Ο «Greek Freak» του NBA ενώθηκε λίγο πριν από τις έντεκα το πρωί με τα δεσμά του γάμου με τη γυναίκα της ζωής του και μητέρα των τριών παιδιών του Μαράια, στο μαγευτικό «Costa Navarino».
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3v41fw8i1lt)


Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Απόβαση celebrities στην Πύλο για τον γάμο του ζευγαριού

Το ζευγάρι διοργάνωσε διπλή τελετή σε παραλία του «Costa Navarino», καθώς ο μπασκετμπολίστας είναι ορθόδοξος και η σύζυγός του καθολική. Η… υβριδική αυτή τελετή, όπως χαρακτηρίστηκε, πραγματοποιήθηκε σε μέρος που εξασφάλιζε ότι οι σημαντικές αυτές στιγμές του ζευγαριού θα παρέμεναν ιδιωτικές.

Το απόγευμα, περίπου στις 18.30, ξεκίνησε το μεγάλο πάρτι, όπου το ζευγάρι υποδέχτηκε τους «υψηλούς» προσκεκλημένους του, ανάμεσά τους και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη σύζυγό του Μαρέβα. Στην τελετή του γάμου έδωσαν το «παρών» VIP καλεσμένοι από τον αθλητικό χώρο. Από το Σάββατο βρίσκεται στη Μεσσηνία ο Λεμπρόν Τζέιμς, το αεροπλάνο του οποίου προσγειώθηκε το μεσημέρι στο Άκτιο. Ο ίδιος αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του Γιάννη, θεωρώντας την τιμητική, και με χαρά επισκέφτηκε τη χώρα μας. Παρούσα ήταν και η διάσημη τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3twtryh1qrd)

Το παρασκήνιο

Από την Παρασκευή βρίσκεται στη Μεσσηνία και ένας από τους καλύτερους φίλους και συμπαίκτες του Γιάννη στο Μιλγουόκι, ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος ήταν και κουμπάρος στο γάμο. Ο ίδιος «πιάστηκε» το απόγευμα να κάνει τις βόλτες τους στην Πύλο παρέα με τους πρώην συμπαίκτες του, Γουέσλι Μάθιους και Τζρου Χόλιντεϊ. Τον Κρις Μίντλετον συνάντησε στην Πύλο και η δική μας Σάσα Σταμάτη, η οποία βρισκόταν στην πόλη, και φωτογραφήθηκε μαζί του. Παρών είναι και ο Έλληνας χάλκινος ολυμπιονίκης του Παρισιού Εμμανουήλ Καραλής, ενώ από την Παρασκευή βρίσκεται στη Μεσσηνία και ο Βασίλης Σπανούλης, μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του, όπου και παρευρέθηκαν στο pre-wedding party.

Το μενού στο οποίο κατέληξε το ζευγάρι περιλάμβανε γεύσεις σχεδόν απ’ όλο τον κόσμο, από μπέργκερ μέχρι σοφιστικέ σύγχρονη ελληνική γαστρονομία. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο γάμο του λάνσαρε και το πρώτο κρασί, αποτέλεσμα της σύμπραξής του μέσω της εταιρείας επενδύσεων Ante Inc. με τα Ελληνικά Οινοποιεία, στα οποία κατέχει μερίδιο μετοχών 10% από το 2022. Πρόκειται για μια ροζέ ετικέτα, η οποία θα φέρει το όνομα της Μαράια Ριντλσπρίγκερ και, εκτός από τη συμβατική φιάλη των 750 ml, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και σε magnum έκδοση. Οι προσκεκλημένοι του γάμου είχαν το προνόμιο να δοκιμάσουν πρώτοι την πρώτη σοδειά του «Greek Freak».
Το Σάββατο το ζευγάρι διοργάνωσε και ένα θεματικό «Nigerian Party», αποτίνοντας φόρο τιμής στη νιγηριανή καταγωγή του 29χρονου σταρ. Οι καλεσμένοι ντύθηκαν με παραδοσιακές νιγηριανές φορεσιές, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη πολιτιστική διάσταση στην εκδήλωση.