H Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη, έδωσαν το παρών στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια, που παντρεύτηκαν χθες (1/9) στο Costa Navarino. 

Εχοντας στο πλευρό τους φίλους τους από τις ΗΠΑ και την Ελλάδα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του ενώθηκαν ενώπιον θεών και ανθρώπων με θρησκευτικό γάμο, μια υβριδική τελετή καθώς ο Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος αλλά η Μαράια καθολική. Τα πλάνα που έχουν διαρρεύσει από τους τριήμερους εορτασμούς είναι πραγματικά ελάχιστα, όσο περνούν όμως οι ώρες όλο και περισσότερες... διαρροές υπάρχουν.

Χαρακτηριστικότερο των στιγμιοτύπων που έχουμε δει από τον γάμο της χρονιάς ήταν η στιγμή της άφιξης του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Μαράια στο μεγάλο τους πάρτι το βράδυ του Σαββάτου, παραμονή του γάμου τους, όταν έφθασαν με ταχύπλοο, ντυμένοι στα λευκά και κατευθύνθηκαν στο σημείο όπου θα γινόταν το πάρτι.

Οι φήμες για τους καλεσμένους έχουν οργιάσει, με την παρουσία του σούπερ σταρ Λεμπρόν Τζέιμς να θεωρείται ως βέβαιη, όπως και άλλων σταρ του NBA, αλλά και στελεχών της ομάδας του Μιλγουόκι, όπου αγωνίζεται ο Αντετοκούνμπο.

Από την Ελλάδα έχει γραφτεί ότι στον γάμο παρευρέθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα, αλλά και ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ολυμπίας Χοψονίδου

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι και η μόνη που μοιράστηκε κάποιες φωτό. Φωτογραφίες δικές της, λογικά από το πάρτι του Σαββάτου, το «Nigerian Party» με θέμα την 2η πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα, με την ίδια άκρως εντυπωσιακά ντυμένη με ένα μίνι... ταγιέρ παγιέτας και τον σύζυγό της.

xopsonidou-spanoulis__1_
xopsonidou-spanoulis__2_


Οπως έχει γραφτεί τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι είχε ζητήσει από τους καλεσμένους του να μην ανεβάσουν φωτογραφίες από την τελετή ή τα πάρτι που προηγήθηκαν ή ακολούθησαν του γάμου, η Ολυμπία Χοψονίδου μοίρασε ωστόσο τη δική της εμφάνιση που ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, ενώ ήδη κυκλοφορούν στα social και φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μαράια.