Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο κιθαρίστας των Queen, Brian May.

Στη συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο ίδιος, με ένα βίντεο που μοιράστηκε σήμερα (4/09) στην προσωπική του ιστοσελίδα. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, λόγω του εγκεφαλικού ήταν προσωρινά ανίκανος να χρησιμοποιήσει το αριστερό του χέρι, ωστόσο δήλωσε ότι μπορεί ακόμα να παίζει κιθάρα, παρά το «μικρό πρόβλημα υγείας».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, κουνώντας τα δάχτυλά του για έμφαση: «Είμαι εδώ για να σας φέρω μερικά καλά νέα – τα καλά νέα είναι ότι μπορώ να παίζω κιθάρα μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών». Και πρόσθεσε: «Το λέω αυτό επειδή υπήρχε κάποια αμφιβολία, επειδή εκείνο το μικρό πρόβλημα υγείας που ανέφερα, συνέβη πριν από περίπου μια εβδομάδα και το ονόμασαν μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο».



Ο Brian μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είχε ένα «πολύ συναρπαστικό» ταξίδι με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο Frimley στο Surrey στη Βρετανία. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να επαινέσει το προσωπικό του νοσοκομείου για την «πιο φανταστική φροντίδα» που του παρείχε.

Τέλος, όπως πρόσθεσε: «δεν ήθελα να πω τίποτα εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν ήθελα να γίνει τίποτα, ξέρετε. Πραγματικά δεν θέλω τον οίκτο».