Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η 25χρονη σύντροφός του Ayca Cagla Altunkaya παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στην Τουρκία, με τον γάμο τους να γίνεται αμέσως είδηση σε τουρκικά αλλά και ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

hande_gulsen

Ο 55χρονος Τούρκος παραγωγός και η κατά 30 χρόνια μικρότερή του Ayca Cagla Altunkaya αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μετά από 2 χρόνια σχέσης έχοντας δίπλα τους ελάχιστους καλεσμένους. Μάλιστα, αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε ένα ξέφρενο γαμήλιο πάρτι.

ατζουννξ
party-atzoun__3_


Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ευχαρίστησε όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους και ταξίδεψαν στην Τουρκία για τον γάμο του με την καλλονή Ayca Cagla Altunkaya. «Είστε όμορφοι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος παραγωγός.


acun-004
acun-005
party-acun-001
party-acun-002
dolma
ατζουν
ατρζουνβ

Μάλιστα, από το γαμήλιο πάρτι δεν έλειπε και ο παρουσιαστής του «Survivor» Γιώργος Λιανός, ο οποίος έδωσε το παρών συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Καραλέξη.

1-giorgos-lianos-gamos-antzoun-tourkia-2
1-giorgos-lianos-gamos-antzoun-tourkia-1


Οι καλεσμένοι διασκέδασαν και χόρεψαν με τη ψυχή τους μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρες σε μεγάλο κλαμπ, το οποίο έκλεισε ο 55χρονος παραγωγός για τον γάμο του.


Δείτε το βίντεο με τον ξέφρενο χορό της 25χρονης νύφης: