Η Μαρία Κορινθίου ξεσπά στα social media μετά από σχόλια που δέχτηκε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.

Όπως είπε η ίδια η Μαρία Κορινθίου σε story που ανέβασε στο Instagram, μετά την ανακοίνωσή της παράστασης που θα δώσει με τον Γιάννη Αϊβάζη, δέχτηκε μηνύματα στα social media, από κάποιους που τους κατηγορούσαν ότι ο χωρισμός τους είναι διαφημιστικό κόλπο για να προωθήσουν το έργο.«Μόλις μπήκα στο δωμάτιο μου στην Θεσσαλονίκη. Στην ανάρτηση που έκανα εδώ στο Instagram για το θεατρικό, υπήρχαν κάποια μηνύματα που φυσικά τα περίμενα, δεν το συζητάμε. Κάποια μηνύματα βέβαια που μέχρι εκεί φτάνει ο εγκέφαλος κάποιων ανθρώπων ότι είτε ο χωρισμός είτε το θεατρικό είναι διαφημιστικό κόλπο.

Ναι… Φυσικά έχουν φάει σβήσιμο όλα αυτά τα μηνύματα και σκεφτόμουν αν θα ανεβάσω αυτό το Story. Νομίζω ότι λίγο θα τοποθετηθώ» είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Πολύ λιτά και απέριττα. Η πρόταση του θεατρικού έγινε τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου. Το σκεφτόμασταν. Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη βγήκε το Δεκαπενταύγουστο. Επίσης δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Αν ήμασταν έξυπνοι, λοιπόν και το κάναμε διαφημιστικά θα βγάζαμε και ανακοίνωση και θα τη βγάζαμε μέσα Σεπτεμβρίου που ξεκινούν οι εκπομπές. Αυτά. Υπάρχει οικογένεια, υπάρχει παιδί, σας ευχαριστώ πολύ. Μέχρι εκεί όμως», κατέληξε.