Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια παρά την απαγόρευση του πατέρα της να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της τα τραγούδια που εκείνος είχε συνθέσει και αποτελούν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της, βρέθηκε στο Ηρώδειο και καταχειροκροτήθηκε από τους χιλιάδες θεατές που ήταν εκεί για να την απολαύσουν.

Δείτε ακόμη - H Βίκυ, o Λεό Λέανδρος και η μητριά: Τι είπε η τραγουδίστρια για το εξώδικο του πατέρα της και τι απάντησε η σύζυγος του συνθέτη

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Βίκυ Λέανδρος διέκοψε για μερικά δευτερόλεπτα τη συναυλία της προκειμένου να πιεί λίγο καφέ, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι είχε περάσει από το μυαλό της και το ενδεχόμενο να ακυρώσει την εμφάνισή της. Ο λόγος όπως είπε είναι μια βαριά βρογχίτιδα που πέρασε πρόσφατα.
«Αγαπητοί φίλοι, προέρχομαι από μια πολύ μεγάλη βρογχίτιδα. Ακόμα παίρνω φάρμακα...»


Βίκυ Λέανδρος: Έπρεπε να πάρω απόφαση αν θα τραγουδήσω ή όχι

«Θα πιώ λίγο καφέ πάλι, γιατί νομίζω ότι κάνει καλό στη φωνή μου. Δε ξέρω. Ξέρετε αγαπητοί φίλοι προέρχομαι από μια πολύ μεγάλη βρογχίτιδα. Ακόμα παίρνω φάρμακα. Αλλά έπρεπε να πάρω τη μεγάλη απόφαση αν θα τραγουδήσω ή όχι. Και είπα, ναι, θα έρθω» ανέφερε η Βίκυ Λέανδρος, όπως ακούγεται στο βίντεο που δημοσίευσε η Σάσα Σταμάτη στο προφίλ της στο Instagram.

Βίκυ Λέανδρος: Ο λόγος που σκέφτηκε να ακυρώσει τη χθεσινοβραδινή της συναυλία

Δείτε την ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη από το Ηρώδειο:


Μάλιστα στην λεζάντα της ανάρτησης η Σάσα Σταμάτη έγραψε: «Μια sold out βραδιά με την @vickyleandros.official στο Ηρώδειο. Η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια ξεκίνησε τη συναυλία της ερμηνεύοντας το πιο γνωστό τραγούδι του πατέρα της, "Apres toi". Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρας της κάποιος την αποκάλεσε ως "χοντρούλα που δεν θα κάνει καριέρα". Είπε ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα, για αυτό ο Vangelis Papathanasiou, o Demis Roussos και η Ειρήνη Παππά της ζητούσαν να τους κάνει κοκκινιστό. Έκλεισε τη συναυλία καταχειροκροτούμενη, ενώ λίγο πριν είχε βγάλει τα τακούνια της και ξυπόλυτη πήγε στο κοινό. Στα μέσα της συναυλίας αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να ακυρώσει την εμφάνιση της λόγω μιας βρογχίτιδας που την έχει ταλαιπωρήσει. Special thanks to @aris_asproulis @5226_celia_kritharioti @leniakri @benefit.fashion»

Σάσα Σταμάτη - Βίκυ Λέανδρος
Σάσα Σταμάτη - Βίκυ Λέανδρος
Σάσα Σταμάτη - Βίκυ Λέανδρος


1-viky-leandros-hrodeio-synaylia-video-photos-8
1-viky-leandros-hrodeio-synaylia-video-photos-9
1-viky-leandros-hrodeio-synaylia-video-photos-10
1-viky-leandros-hrodeio-synaylia-video-photos-1
1-viky-leandros-hrodeio-synaylia-video-photos-2
1-viky-leandros-hrodeio-synaylia-video-photos-3
1-viky-leandros-hrodeio-synaylia-video-photos-4
1-viky-leandros-hrodeio-synaylia-video-photos-5
1-viky-leandros-hrodeio-synaylia-video-photos-6
1-viky-leandros-hrodeio-synaylia-video-photos-7