Ο «Mr. Survivor» Ατζούν Ιλίτζαλι κατάφερε να… επιβιώσει έπειτα από τρία διαζύγια και αποφάσισε να το ξανατολμήσει. Ο 52χρονος υπέκυψε, όπως φαίνεται, στην ομορφιά της 26χρονης καλλονής συντρόφου του και ντύθηκε για τέταρτη φορά γαμπρός, έχοντας αυτή τη φορά στο πλάι του την Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά, με την οποία έχει σχέση εδώ και σχεδόν τρία χρόνια. Η τελετή έγινε στο δημαρχείο με ελάχιστους καλεσμένους.

Δείτε ακόμη - O Ατζούν Ιλιτζαλί δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο του με την 25χρονη Αϊσά - "Η ζωή είναι ωραία όταν την μοιράζεσαι"

Στο πλευρό του Τούρκου παραγωγού ήταν ο στενός συνεργάτης του Εσάτ Γιοντούκ και η σύζυγός του, η όποια ανέβασε σε στόρι την πρώτη φωτογραφία. Σε αυτήν ποζάρουν χαμογελαστοί, ενώ στέκονται μπροστά στη θάλασσα, με φόντο έναν εντυπωσιακό στολισμό με λευκά λουλούδια. Πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε στα τουρκικά: «Ευτυχία». Το ζευγάρι μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση σχετική με το ευτυχές συμβάν, κρατώντας έτσι την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Ο 52χρονος Ατζούν Ιλίτζαλι μετρά ήδη στο ενεργητικό του τέσσερις γάμους, τρία διαζύγια, τέσσερις κόρες, μία μακρόχρονη σχέση και δεκάδες σύντομους δεσμούς. Το 1988 παντρεύτηκε τη Σεντά, με την οποία απέκτησε την πρώτη κόρη του, και το 1993 πήραν διαζύγιο. Μετά την περιπλάνησή του σε διάφορες γυναικείες αγκαλιές, το 2003 ξαναπαντρεύτηκε μια εντυπωσιακή μελαχρινή Τουρκάλα, τη Ζεϊνέπ. Απέκτησαν δύο κόρες και όλοι έκαναν λόγο για ένα ιδανικό, ευτυχισμένο ζευγάρι. Λίγα χρόνια αργότερα, την ευτυχία τους γκρέμισε το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά την πληροφορία ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι ερωτεύτηκε την κατά πολλά χρόνια νεότερή του Σεϊμά Σουμπασί. Τα αφιερώματα στα περιοδικά έδιναν κι έπαιρναν, όλα τα εξώφυλλα ήταν αφιερωμένα στο σκάνδαλο της εξωσυζυγικής σχέσης του.

1-acun-il_cal_-gamos-instagram-photos-2a


Η σύζυγός του πήρε την απόφαση να τον εκδικηθεί με όποιον τρόπο. Και ο καλύτερος ήταν να διεκδικήσει ένα μεγάλο ποσό από την περιουσία του. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν για το προφίλ της γυναίκας που μπήκε ανάμεσά τους την έκαναν να εξοργιστεί ακόμη περισσότερο: Μόλις 26 ετών, μοντέλο και υπερφιλόδοξη.

1-acun-il_cal_-gamos-instagram-photos-1a


Στη διάρκεια του «So you think you can dance», ο παρουσιαστής Ατζούν Ιλίτζαλι και η ενδυματολόγος Σεϊμά θα γνωριστούν και θα έρθουν πολύ κοντά. Τόσο πολύ, μάλιστα, που εκείνη μένει έγκυος. Η δικαστική διαμάχη κορυφώνεται. Η πρώην σύζυγος του Ατζούν Ιλίτζαλι διεκδικεί τη μισή περιουσία του, έχοντας προσλάβει τους πιο ισχυρούς Τούρκους δικηγόρους. Η είδηση της εγκυμοσύνης παγώνει τα πάντα. Η Ζεϊνέπ αναγκάζεται να υποχωρήσει πληγωμένη, έχοντας αποδεχτεί έναν έντιμο συμβιβασμό. Κάποια στιγμή, στο ταξίδι του ζευγαριού στην Ελλάδα, για να δώσει το «παρών» στον τελικό του «Survivor», η Σεϊμά φορά ένα μεγάλο μονόπετρο, κι έτσι αρχίζουν οι φήμες για επικείμενο γάμο. Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν όταν τον Ιούλιο του 2017 ταξίδεψε στη Μύκονο με τις φίλες της σε πολυήμερο bachelorette…

Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά

Έπειτα από ολιγοήμερη επιστροφή στην πατρίδα της, επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό τζετ και πήγε στο Σεν Τροπέ. Ο γάμος τους θύμιζε παραμύθι και οι τριακόσιοι καλεσμένοι τους εντυπωσιάστηκαν από τον πλούτο και την τελειότητα της διοργάνωσης. Η Σεϊμά θα συνεχίσει τη ζωή της με πολλά ταξίδια, μεταμορφώσεις και ατελείωτο κλάμπινγκ. Σε κάποιες φωτογραφίες στο λογαριασμό της εμφανιζόταν και ο Ατζούν Ιλίτζαλι, όσο περνούσε ο καιρός όμως οι κοινές εμφανίσεις τους αραίωναν. Η τελευταία κοινή φωτογραφία τους δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό της στις 15 Οκτωβρίου εκείνου του έτους. Ακολούθησε η ανακοίνωση του διαζυγίου τους, έπειτα από μια ακρόαση που διήρκεσε μόλις οκτώ λεπτά. Κι ένας γάμος που διήρκεσε μόλις δεκατρείς μήνες.

1-acun-il_cal_-gamos-instagram-photos-6


Η 26χρονη Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της δίπλα στον Ατζούν Ιλίτζαλι το 2021, όταν και κυκλοφόρησε μία κοινή τους φωτογραφία, όπου απολάμβαναν τις διακοπές τους στο κότερό του. Το γεγονός, μάλιστα, που είχε συζητηθεί πολύ τότε ήταν η ομοιότητα της νεαρής νοσηλεύτριας με την πρώην σύζυγο του παραγωγού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ειδύλλιο του Ατζούν και της Αϊσά δεν έχουν γίνει γνωστές, καθώς διατηρούν και οι δύο χαμηλό προφίλ.

*Δημοσιεύθηκε στην Ontime



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TrendALL (@_trendal_)