Η Μαρίνα Σάττι ζει το όνειρό της, καθώς οι συναυλίες της είναι sold out. Αυτό συνέβη και το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου του 2024 στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ξεκίνησε τη βραδιά με το «Ζάρι», το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision τον Μάιο που μας πέρασε και συνέχισε το πρόγραμμά της, γνωρίζοντας κατά διαστήματα την αποθέωση. Οι εικόνες του πρακτορείου NDP δίνουν μια γεύση από τα όσα έγιναν.

Σε μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς, η Μαρίνα Σάττι έφερε στην σκηνή την Ζακλίν Μπαγντασαριάν, την τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Ladaniva» που εκπροσώπησε την Αρμενία στη φετινή Eurovision.

Η Ζακλίν Μπαγντασαριάν με την σειρά της ξεσήκωσε το κοινό με το Jako, το τραγούδι της Eurovision, με τη Μαρίνα Σάττι να χορεύει ξέφρενα με τους χορευτές της.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι η βραδιά είχε ακόμα και μέταλ νότες. Στον Λυκαβηττό επικρατούσε το αδιαχώρητο με την Μαρίνα Σάττι να δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Κατάφερε από το πρώτο λεπτό να ξεσηκώσει το κοινό της που παραληρούσε με τα χορευτικά της και τις ερμηνείες της καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής της.


Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-marina-satti-synaylia-theatro-lykabittoy-4
1-marina-satti-synaylia-theatro-lykabittoy-5
1-marina-satti-synaylia-theatro-lykabittoy-6
1-marina-satti-synaylia-theatro-lykabittoy-7
1-marina-satti-synaylia-theatro-lykabittoy-8
1-marina-satti-synaylia-theatro-lykabittoy-9
1-marina-satti-synaylia-theatro-lykabittoy-10
1-marina-satti-synaylia-theatro-lykabittoy-11
1-marina-satti-synaylia-theatro-lykabittoy-12
1-marina-satti-synaylia-theatro-lykabittoy-1
1-marina-satti-synaylia-theatro-lykabittoy-2
1-marina-satti-synaylia-theatro-lykabittoy-3